Růžičková, divákům známá i pod svým dívčím jménem Kerestešová, se se svým zážitkem svěřila na sociální síti. "S konzumací placenty jsem se poprvé setkala na cestách po Číně. V té době jsem o tom nikdy neslyšela. Přišlo mi to šokující," píše herečka seriálové Ordinace. Sama prý placentu ochutnala!

"Také jsem se stala "ochutnávačkou placenty" v rámci cestovatelského experimentu. Ochutnávka byla ale v jiné, mnohem bezpečnější podobě. Placenta se vařila víc než 6 hodin (nekonzumovala jsem tedy RAW-syrovou podobu) a ochutnala jsem pouze lžičku vývaru, který se vařil spolu s kuřetem, takže vám ani nedokážu popsat, jak placenta chutná nebo nechutná," popsala Andrea, která je v sedmém měsíci těhotenství.


"Nikdy jsem se nevyjádřila, jestli jsem PRO nebo PROTI pojídání placenty. Jsem malý odborník na to, abych mohla něco tak neprozkoumaného doporučovat. A už vůbec ne veřejně. Jsem přesvědčená, že pravda je někde uprostřed. A pokud Vás zajímá, jestli si nechám zpracovat svoji vlastní placentu, tak na to si ještě musíte nějakou chvíli počkat," dodala herečka.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Keresteš Růžičková: Můj muž je jako sloup, co mě podpírá Tereza Kovářová/BPŽ

Fotogalerie
32 fotografií