Gia: Angelina Jolie (34) a Elizabeth Mitchell (40)

Angelina Jolie si ve filmu Gia zahrála lesbickou scénu s herečkou Elizabeth Mitchell. Angelina hrála ve filmu slavnou modelku jménem Gia Marie Curangi. Její kariéra strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou daň a to těžkou drogovou závislost. Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události.

Video
Video se připravuje ...

video lesbické scény YouTube.com

Kluci nepláčou: Hillary Swank (35) a Chloe Sevigny (35)

Teena (Hillary Swank) má už dlouho pocit, že se narodila ve špatném těle. Chce se stát mužem. V obrovských zmatcích, které provázejí její postavu se seznamuje s dívkou jménem Lana (Chloe Sevigny), která fatálně vstoupí do jejího života. Lena si myslí, že je Teena muž, proto v ní najde velké zalíbení. Hillary Swank a Chloe Savigny spolu tak ve filmu zažijí milostnou scénu na dece. Swank za svůj herecký výkon dostala Oscara.

Video
Video se připravuje ...

Boys dont cry Youtube.com

Velmi nebezpečné známosti: Sarah Michell Gellar (33) a Selma Blair (37)

Sarah Michelle Gellar hraje bohatou a zhýčkanou holku Kathryn, která je na svůj věk neskutečně zhýralá. V této filmové scéně učí svoji nezkušenou kamarádku Cecile (Selma Blair), jak se správně líbat s kluky.

Video
Video se připravuje ...

video lesbické scény YouTube.com

Jennifer´s body: Megan Fox (23) a Amanda Seyfried (24)

Jennifer (Megan Fox) hraje ve filmu Jennifer´s body masožravou stvůru, která ráda pojídá mladé chlapce. Svoji první lesbickou scénu si střihla s herečkou Amandou Seyfried, která ve filmu hraje její oddanou kamarádku Needy.

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox Youtube.com

Boogie Woogie: Heather Graham (41) a Jaime Winstone (25)

Herečka se ve svém novém filmu opět odhalí, ale tentokrát ve filmu předvede lesbickou scénu s kterou ještě ve filmu zkušenost neměla. Spolu s Hethear si v komediálním filmu zahrála Jaime Winstone s kterou lechtivou scénu natočila.

Video
Video se připravuje ...

Boogie Woogie Youtube.com

552842:gallery:true:true