543850:gallery:true:true

Angelino Jolie, třes se. Kam se hrabe Lara Croft nebo Wanted. Na filmové scéně se ti objevila velká konkurence. Zoe Saldana! Za prvé – je sexy, za druhé perfektně ovládá své zbraně a je expertkou na boj zblízka. Jejímu charisma neodolá ani padouch, ani hrdina. Její filmové jméno Aisha sní skoro jako zaklínadlo….

Akční film The Losers je adaptací stejnojmenného komiksu. Na rozdíl od něj není ovšem zasazen do druhé světové války, ale relativně do současnosti. Skupina agentů se speciálním výcvikem odjíždí na misi v Bolívie. Jejich vlastní velitel je ale zradí a ve spolupráci s tajnými službami je chce zničit. V tu chvíli se na scéně objeví sexy Aishou, ke zrazené skupině se přidá. Má však své vlastní poslání…

Do českých kin by se měl film dostat v květnu. Světovou premiéru měl 23. dubna v Kanadě.

TRAILER FILMU THE LOSERS

Zoe pomáhá teenagerům s dospíváním…

Americká herečka s karibskými kořeny Zoe Saldana s herectvím začala v divadle. Od 17 let je členkou newyorského divadelního souboru Faces Theater Troupe, který pořádá představení zaměřené na mladistvé. Témata představení jsou klasické útrapy dospívajících – vztahy, sex, drogy.

První zkušenosti před kamerou získala v seriálu Právo a pořádek. Objevila se také v roli pirátky Anamarie v Pirátech z Karibiku – Prokletí černé perly, hrála ve filmu s Tomem Hanksem Terminal, také v nejnovějším Star Treku. Největší popularitu jí ovšem přinesl až Avatar James Camerona.

Fotogalerie
8 fotografií