„Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ řekl Blesku Vágner. „Nevím, co k tomu říct. Už nevím, pokolikáté bych měla být podle médií těhotná. Je trapné a zbytečné to řešit,“ řekla Blesku Krainová. A jak vysvětlila, že ji fotografové zachytili se zřetelně větším bříškem? „Nebyla jsem čtyři dny na toaletě,“ tvrdila.

Mlčení má podle informací Blesku dva důvody. Protože je Simona těhotná teprve pár týdnů, může se stát cokoliv. Těhotné modelky navíc obvykle ztrácejí práci. Jediný z rodiny, kdo se k celé věci vyjádřil, je Karlův otec, hudebník Karel Vágner (68).

„Mám šest dětí, jedno vnouče a moc rád po osmé v životě budu vozit zase kočárek. Simoně s Karlem potomka opravdu moc přeji. Jen jsem Karlovi říkal, že by Simona neměla tak pilně trénovat,“ řekl Blesku Vágner, který narážel na Simoniny vyčerpávající taneční tréninky do Let’s Dance.

Vágner nebyl jediný, kdo informaci potvrdil. „Ano, Simona je opravdu těhotná,“ řekl Blesku velmi blízký kamarád šťastného páru. Blesk se také spojil s lékařem z oddělení rizikových těhotenství pražské Thomayerovy nemocnice Tomášem Severem, který by měl mít Simonu v péči. V jak pokročilém stavu je modelčino těhotenství, však odmítl potvrdit. „Ve kterém týdnu je, to vám opravdu neřeknu, nezlobte se,“ řekl Blesku Sever.

Fotogalerie
2 fotografie