Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Plesnivé bagety aneb vítejte v Penny

Autor: jos - 
7. dubna 2010
22:16

"To snad není pravda," říkal si čtenář, který v Penny marketu v Ostravě-Radvanicích nafotil plesnivé bagety. Co na jeho "objev" říká vedení prodejny?

"Tyto bagety jsme s přítelkyní objevili v neděli 4. dubna v Penny marketu v Ostravě-Radvanicích. Všimla si jich přítelkyně a já je vyfotil," prozradil nám čtenář Blesk.cz, který si nepřál sdělit své jméno a dodal: "My jsme vesele fotili a kolem chodil prodavač a nic nedělal. Bylo mu úplně jedno, že nějaké fotky plesnivých baget vznikají."

Všechno nejde uhlídat

Zavolali jsme tedy do zmíněného Penny marketu, abychom se zeptali, zda tam závadné jídlo do regálů dávají běžně. "Může se stát, že například praskne obal a jídlo se zkazí. Každý den sortiment pravidelně kontrolujeme, ale všechno nejde uhlídat," sdělila vedoucí prodejny paní Havlásková a dodala: "Minulý týden u nás byla inspekce a vše bylo v pořádku. Proč prodavač nereagoval na to, že si zákazníci fotí zkažené zboží, prošetřím."

Fotografie, které čtenář do redakce Blesk.cz zaslal ale dokazují, že plíseň na bagetách je již pořádně "rozrostlá". Je k neuvěření, že by se bagety takto zkazily během čtyřiadvaceti hodin. Spíš to vypadá, že někdo kontrolu dlouhodobě flákal...

Výzva čtenářům
Znáte jiná místa, kde si s hygienou příliš hlavu nelámou? Narazili jste v obchodě také na podobnou "chuťovku"? Podařilo se Vám jí vyfotit? Napište nám o tom na online@blesk.cz!

djaba ( 9. dubna 2010 21:28 )

Za ty léta fungování supermarketů jste se mohli naučit nakupovat tam , kde není nejlevněji , ale také dostatečná kvalita .To jste se ještě nenaučili správně nakupovat šetřílkové?

znojmacka ( 8. dubna 2010 20:08 )

tak to nejste jediní oba dva.. Mě se to samý stává s aktovkou dcery.. Když jí zapomenu kontrolovat aktovku pár dní, tak kromě vysypanýho pouzdra, spousty nezbytností jako pexeso, karty nebo plakát Hanny Montany či nějakýho jinýho idola kluka z plakátu- nějakej ten Zac Efron nebo co tam penny- cilinový pečivo objevuju běžně, nejen po prázdninách..

normisek ( 8. dubna 2010 12:43 )

tenhle článek mě vůbec nepřekvapil. Nakupovali jsme v Penny ve Slavkově u Brna a tam měli parádní proplesnivělé buvolí uši pro psy - uplně zelený, byla toho plná krabice. Tak nevím, to je nějaká móda teď, plesnivé zboží z Penny? Rádi jsme tam nakupovali výrobky pro kočky Louisa a Bianca ale teď se obávám jestli to byl dobrý nápad

lister ( 8. dubna 2010 12:21 )

Tak to nejsi jediný komu se stala uplně stejná věc

analbert ( 8. dubna 2010 12:04 )

Tak proč tam lezete?napálit se jednou,víc tam nevlezu.No,hlavně,že je to levné.Na první pohled je vidět,že je tam bordel,fakt,jen pro socky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa