"První popud k tomu, přihlásit se do Robina Hooda dal můj brácha, protože se zajímá o muzikálovou kritiku, tak jsem si řekla, proč to nezkusit a šla jsem na casting," svěřila Blesk.cz Doubravová.

Skloubit soutěž s herectvím bude pro Michaelu ten nejmenší problém. "S tím problém není, že hraji na Nově v seriálu a zároveň vystupuji v Robinovi Hoodovi na Primě, navíc další natáčení Ordinace mám až na podzim."

Přeci jen by se mohlo zdát, že má oproti ostatním soutěžícím trochu výhodu, jelikož má provařený obličej skrz seriál, který má velkou sledovanost. To si ale mladá herečka nemyslí.

"Známá tvář má své výhody i nevýhody, ale diváci podle mě budou vybírat toho, kdo se jim nejvíce bude líbit jako Mariana a ne podle toho, že hraji v seriálu Ordinace v růžové zahradě."

S trémou problém v soutěži nemá, na vystupování před lidmi je zvyklá. V cestě za svým snem hrát v muzikálu jí drží palce celá rodina a hlavně Michaelin přítel Milan Peroutka (20), se kterým se seznámila před šesti lety na letní herecké škole.

Nejvíce Michaelu na soutěži baví to, že může skloubit tancování, zpěv a herectví. Svůj postup mezi sedm nejlepších Marian však nečekala, úspěch pro ni byl už postup mezi padesát nejlepších.

"Vůbec jsem tomu nevěřila, že jsem postoupila do finále, ale byla jsem hrozně ráda, jsem z toho nadšená a ted' už to bude jen na divácích, každopádně můj sen se mi už splnil," uzavřela Michaela Doubravová.

Medailonky všech postupujících soutěžícíh muzikálu Robin Hood vám představíme už v úterý na Blesk.cz.

Fotogalerie
5 fotografií

Robin Hood
Autor: Blesk.cz