Mnohokrát se po jeho slovech brečelo.Přitom v civilu je prý milý společník. Koho dnes ve 20 hodin znectí a proč lidi nutí jít do extrémů?

Ján Ďurovčík razí heslo, že muzikálový herec musí umět nejen zpívat, tančit a hrát, ale navíc by měl unést psychickou zátěž. Proto také dnes večer uvidíte, jak sjede jednoho z adeptů, který naprosto ignoruje jeho choreografi i: „Na jevišti za tebou bude stát několik tanečníků, ty si nemůžeš dělat, co chceš!“

Jindy je ale k jinému hříšníkovi docela vtipný: „Ty jsi moji choreografi i tančil bez porušení autorských práv!“ Někdy se dokonce rozněžní: „Už jsme si vás trošku oblíbili, bude problém vás vyhodit…“ A nakonec po dlouhé diskuzi s kolegy v porotě dospěje k čtrnácti posledním fi nalistům – sedmi dívkám a sedmi chlapcům.

Měl hrát fotbal

Režisér, tanečník a choreograf si může dovolit být tvrdý. Sám totiž dřel až do úmoru. Původně chtěl být fotbalistou, ale protože ho naštval trenér, dal se na tanec. Po studiích v Bratislavě a Antverpách se stal sólovým tanečníkem v divadlech v Belgii a Nizozemsku. V Česku režíroval například muzikál Pomáda.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz