Mezi postupující porotci vybrali mj. dceru Nadi Urbánkové (70) Janu Fabiánovou (30), účastnici show Jste to, co jíte Petru Slaninovou (36), semifinalistu SuperStar Jana Kříže (25) nebo prasynovce Stelly Májové (†86), Davida Weingartnera (25).

David Weingartner (25)

David tanečním vystoupením rozesmál porotu
Autor: Blesk - Ladislav Křivan, Martin Mithofer

Stella Májová (†86) byla sestrou jeho babičky. „Viděl jsem ji jen jako dítě, pak emigrovala a jako tetička v komedii Zítra to roztočíme, drahoušku nám posílala dárky z Ameriky. Dolary, které jsem dostával k Vánocům, ale byly na rozdíl od filmu pravé,“ zavzpomínal. Umělců bylo v rodině víc. „Děda zpíval tenor v opeře, bratr hraje v divadle v Příbrami a hrál i na Vinohradech v muzikálu Donaha,“ řekl Blesku. Sám David má kapelu X left to Die.

Petra Slaninová (36)

Petra slíbila zhubnout 40 kilo
Autor: Blesk - Ladislav Křivan, Martin Mithofer

Loni hubla pod dozorem doktorky Cajthamlové a shodila 11 kilo, to ale pro roli Mariany, po níž touží, nestačí. „Zhubnu 40 kilo, když mě pustíte dál,“ slíbila porotě zpěvačka kapely Koule. „Mám asi sto kilo, ale budu bojovat,“ řekla Blesku. Porotu nadchla svým zpěvem, a tak jí dali šanci. „Budu vaši váhu sledovat, a když kila nepůjdou dolů, půjdete,“ vyhrožoval režisér Ján Ďurovčík. „Petru opět spojíme s doktorkou Cajthamlovou,“ řekla Blesku mluvčí VTV Prima Jana Kocová.

Jana Fabiánová (30)

Jana touží po roli Mariany
Autor: Blesk - Ladislav Křivan, Martin Mithofer

Dcera známé zpěvačky byla se svojí skladbou Nostalgie v roce 2003 absolutní vítězkou soutěžního pořadu Rozjezdy pro hvězdy a v Divadle Kalich už vystupuje ve třech muzikálech. „Je to Touha, Bílý dalmatin a nově Jack Rozparovač. Po roli v Robinu Hoodovi moc toužím,“ řekla Blesku. „Beru to jako normální casting, ne jako příležitost se zviditelnit přes televizní obrazovku,“ tvrdila.

Jan Kříž (25)

Jan nechtěl být zpěvákem
Autor: Blesk - Ladislav Křivan, Martin Mithofer

Zpěvák se dostal do semifinále 3. řady Česko hledá SuperStar. „Přihlásila mě moje tehdejší přítelkyně Míša Nosková a nevzpomínám na to rád. Během soutěže jsme se rozcházeli. Nechtěl jsem být zpěvák, ale věnovat se výtvarnému umění,“ přiznal. Momentálně střídavě hraje role krále, Raymonda a LaHirea v Johance z Arku a s Bořkem Slezáčkem alternuje v Dětech ráje.