Po vstupu do restaurace se žádné leknutí nekoná. Uvnitř je to prostorné a čisté. Blue Note rozhodně nevypadá jako nějaká pátá cenová, do které by se člověk štítil jít i po tvrdém zásahu deratizační firmy. Návštěva Zdeňka Pohlreicha tedy pomohla.

Podle majitele restaurace Pavla Veckera to tam ale nebylo zas tak hrozné ani před jeho návštěvou. „Pohlreich tu byl čtyři dny a nakonec to sestříhali do šedesáti minut, do kterých dali to nejhorší, co mohli,“ řekl Blesku Vecker.

Ani jídlo nebylo špatné. Redaktor Blesku si dal Spaghetti carbonara, tedy to samé, co Pohlreich v pořadu Ano, šéfe!. A rozhodně u toho nemusel dělat obličeje jako šéfkuchař. „Když se v kuchyni natáčelo, tak byli kuchaři ve stresu a to jídlo nemuselo být ideální,“ myslí si Vecker.

A co kuchyně? Ani tam se nedalo nic vytknout. „V pořadu to vypadalo, že v kuchyni skladujeme pneumatiky. Ty ale byly v místnosti vedle kuchyně, ve skladu,“ dodává Vecker.

Fotogalerie
2 fotografie