Už dlouhou dobu zahraniční média ´propírají´ Brianův vztah s jednou z nejvíce sexy hereček světa Megan Fox (23). Milenci jednou ohlašují rozchod, pak zase šťastné usmíření, a někdy dokonce i zásnuby. Před oltářem však ještě neskončili…

Poslední stupeň ve vývoji vztahu populárního páru je ale poněkud překvapivý. Brian nakonec přistoupil na Meganiny rozmary a souhlasil s tím, že si jeho milá bude moci užívat i s jinými, zatímco on bude muset ve vztahu zachovat věrnost! Brian se Megan prostě nechce vzdát a kvůli tomu, aby si ji udržel, by byl schopný přistoupit snad úplně na vše.

Fotogalerie
5 fotografií

Lásky zajíčka z Beverly Hills

Z party kalifornských přátel byl David sice nejmladší, přesto však během dlouhých seriálových let vystřídal několik milenek. Patřila mezi ně Clare Arnold, Gina Kincaid nebo Valerie Malone, v poslední sérii se však oženil s tou, kterou doopravdy miloval.

S Donnou Martin se David nakonec odstěhoval do Japonska, kde se jim narodilo dítě a David tam objevoval nové talenty v rapu. Tomuto hudebnímu směru se přitom Brian věnuje i v reálném životě. Vydal už dvě desky, vlastní nahrávací studio, a dokonce i produkční společnost.

Brian Austin Green otcem?!

Ačkoli je to téměř k neuvěření, je už i Brian dnes otcem. Se svou bývalou přítelkyní Vanessou Marcil, která se v Beverly Hills také objevila, má sedmiletého syna Kassia Lijaha. Toho teď vychovávají ve střídavé péči a rozmarná Megan Fox ho občas vodí ze školy. Jestli přistoupí na to, aby Kassiovi pořídili nevlastního bratříčka, je zatím ve hvězdách...

V Beverly Hills 90210 se nakonec Davidovou nevlastní sestrou stane Kelly, Brian má ve skutečnosti nevlastní sourozence hned dva, bratra Keitha a sestru Lorelei.

Co dělají po letech hrdinové seriálu Dallas? Sledujte na blesk.cz od pondělí 8. března!