Bývalá Miss World Taťána Kuchařová opustila dobře zajištěného a vlivného politika Milana Richtera a našla si pohádkově krásného modela Lane Carlsona.

Jestli si polepšila, ukáže čas, ale už teď je jasné, že když byla partnerkou Richtera, o lukrativní nabídky neměla nouzi. Richter měl dost kontaktů na to, aby Taťánu všemožně protlačoval do různých kampaní a objevovala se s ním na významných společenských akcí.

To jí Lane Carlson nenabídne! Jedině že by se s ním usadila v Americe a budovala kariéru tam... Bude to Taťáně stačit?

Nyní se po Richterově boku objevuje modelka Lebedová, které má jistě co nabídnout. Život v luxusu a dohazování kšeftů. Sama modelka tvrdí, že se chce práci v modelingu více věnovat v Čechách než v zahraničí. Lebedová si na rozdíl od Kuchařové určitě polepšila.

Milan Richter

470106:gallery:true:true

Věk: 34

Postavení: Politik a podnikatel. V současné době náměstek primátora hl. města Prahy. Spoluvlastní rodinnou firmu zaměřenou na luxusní módu - Salon Richter. Z hlediska stranické hiearchie patří mezi nejvlivnější pražské politiky ODS.

Majetek: Vlastní Rolls Royce (odhadní cena 7,9 mil. Kč), Bentley (cca 2 mil. Kč), byt za téměř čtyři miliony, na účtu má pět a půl milionu a před sebou velkou politickou kariéru.

Vzhled: Vypracované tělo k nakousnutí. Stejně lákavé je však i Richterovo tučné konto.

Zájmy: Krásné ženy, missky, modelky, luxusní automobily a drahé veterány, umění, politika a Kristýna Lebedová.

Hodnocení Blesk.cz: 60 %

Lane Carlson

Lane Carlson je v Americe uznávaný model
Autor: Hermina.cz

Věk: 31

Postavení: Patří k úspěšným americkým mužským modelům. Také působí jako výkonný ředitel nadačního fondu Slunečnice (Sunflower Children) v New Yorku, který patří české modelce Heleně Houdové.

Majetek: Vlastní byt v New Yorku. Příjem z modelingu - přehlídek a focení a z z výkonu funkce ředitele fondu Slunečnice.

Vzhled: Krásný chlap, na kterého ženy letí. Jelikož si vydělává tělem, musí být stále ve formě.

Zájmy: Charita, sport všeho druhu a Taťána Kuchařová.

Hodnocení Blesk.cz: 40 %

Fotogalerie
9 fotografií