Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Milan Richter udělal majetkový striptýz!

Autor: efk - 
18. ledna 2010
12:55

Náměstek pražského primátora Milan Richter (33) se odhodlal k hodně nečekanému kroku. Na internetu zveřejnil všechen svůj majetek i výši svých příjmů. A od té doby po něm jde jedna modelka za druhou!

Bývalý partner Miss World Táni Kuchařové udělal na svých osobních internetových stránkách pořádný majetkový striptýz.

„Protikorupční politika patří mezi priority mé práce, a proto jsem se rozhodl jít příkladem a zveřejňuji své majetkové přiznání, které je tu k dispozici každému,“ vysvětluje Richter.

Co všechno náměstek primátora Béma přiznal? „Mé příjmy za roky 2006 až 2008 jsou 11.637.719 Kč, což obsahuje jak mé příjmy z funkcí radního na Magistrátu hlavního města Prahy a m.č. Praha 10, tak i všechny ostatní příjmy. Mým největším majetkem v současné době je byt v soukromém vlastnictví na Praze 10, jenž jsem si nechal ocenit nezávislým odhadcem a jehož cena dle tohoto odhadu je 3.600.000 Kč,“ píše Richter.

Vedle toho ovšem Richter ještě vlastní dva luxusní vozy. „Dále také vlastním dva automobily. Jeden je značky Bentley GT Continental (rok výroby 2006, hodnota cca 2.000.000 Kč) a druhým je Rolls Royce model 20-25 (rok výroby 1935). Druhý jmenovaný vůz jsem koupil v naprosto dezolátním stavu vyžadujícím kompletní renovaci. Dlouho jsem na něm pracoval a restauroval ho. Tento vůz má unikátní zakázkovou karoserii karosárny Cockshoot, která je jedinečná a to celosvětově,“ tvrdí náměstek Pavla Béma.

Richter ještě dodává, že jeho současné úspory jsou přibližně pět a půl milionu korun. Ke svým příjmům přišel hlavně díky rodinnému podnikání – a sice oděvnímu Salonu Richter, který se zabývá zakázkovým krejčovstvím.

Není bez zajímavosti, že krátce poté, co Richter odtajnil své majetkové poměry, stal se mezi českými modelkami jedním z nejvyhledávanějších objektů. Byl spojován například s Dominikou Kadlčkovou nebo s Kristýnou Lebedovou, se kterou strávil dovolenou v Dominikánské republice. „S Milanem jsme jen kamarádi,“ mlží ovšem Lebedová. Pokud by to byla pravda, tak se dá očekávat, že se o Richtera strhne mezi modelkami pořádná mele. Je to přece jen náramná partie.

ondatra ( 19. ledna 2010 08:57 )

Podívej se na Standu G., kam to dotáhl. Možná to nakonec dotáhne až do kriminálu.

alex0800 ( 19. ledna 2010 06:34 )

Není nad reklamu.. Využil moderních médií a udělal si z toho takovou malou seznamku ;-) Shání hloupé mladé pěkné ramínko na šaty.. Své k svému..

anka ( 19. ledna 2010 03:11 )

me udivuje, jak nekdo v ve 33 letech muze byt namestke primatora Prahy......a jak je mozne, ze ma tak vysoky plat....

apaurin1000 ( 18. ledna 2010 22:31 )

Novinka: www.rescue112.cz * Nový portál na českém internetu -víme víc o této kauze a ne jen to ...rozhodne nebudete litovat když se podíváte na Rescue112.cz autonehody videa a foto z terénu Záchranářů a mnohem víc.....Jsme také na facebook.com

mujboze ( 18. ledna 2010 19:28 )

Copak nejsou kocourkovstí trénovaní se nechat vysmívat vlastními, dobrovolně zvolenými lopatami, již od roku 1948? Tradice 70-ti let se, evoluciusi, jen tak nedá odbourat. Psal jsem to dříve - vřed se teprve nadouvá a rudne, a to ještě musí hnisat a vytéct...a to nějakých pár desítek let bude zase trvat. Dobrá rada - vstoupit do kterékoliv! strany, najít si za kámoše richtery, jyrky, myrky, biomasy, bobošíky, standy nebo radky nebo přinejmenším na městech a vesnicích tu nejsilnější partičku na radnici - a výt s vlky... na transformace po vytečení hnisu je vždycky času dost. Podiívej se na starýho richtera - otec obyč krejčí v děsným salónku ale známej bezohlednej dravec + hodně kámošů na spravnejch místech - a kam to synek pomocí sítí nedotáh? Tak se dělaj miliony a kariéra a loví misky v kocourkově a dále na východ !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa