Nejdřív do postele a pak do reklamy! Ještě když Kuchařová chodila s Richterem, nafotila společně s Karlem Gottem (70) pro jejich módní salon Richter reklamní kampaň. Teď dostala kopačky a novou tváří salonu pro letošní rok se stává Kristýna Lebedová (20).

Není náhodou, že předtím než Lebedová dostala lukrativní kšeft, prožila s Richterem exotickou dovolenou v Dominikánské republice.

"Krystýnka je krásná a zajímavá holka, proto jsme ji vybrali," svěřil se Blesku Richter na focení nové kolekce pro rok 2010.

Lebedová se v blízkosti Richtera začala objevovat po jeho rozchodu s Kuchařovou. I když oba zarytě tvrdí, že jsou jen dobří kamarádi, skutečnost je zřejmě jiná. Již několikrát byli viděni na večeřích v luxusních restauracích a podle našich informací se chystají strávit Valentýna na horách.

Fotogalerie
4 fotografie

"Kristýnka je nádherná, nikdy neříkej nikdy, to je vše, co vám k tomu řeknu,“ záludně se usmíval Richter.

Lebedová se tak může pyšnit skvělou partií. Kromě prosperující rodinné firmy vlastní Richter byt v hodnotě čtyř milionů a také se může pochlubit vozy značky Bentley a Rolls Royce v ceně přesahující dva miliony korun.

Za to Taťána si pohoršila. Její nový objev americký model Lane Carlsonem (31) sice oplývá krásou, ale rozhodně ne penězi. Ale hlavně, že je spojuje společné nadšení pro charitu.


Milan Richter ve čtvrtek představil novou tvář svého rodinného salonu Richter a to modelku Kristýnu Lebedovou, ta tak v kampani nahradila Taťánu Kuchařovou (22).
Nejenže Lebedová vyfoukla Kuchařové lukrativní kšeft, ale také se objevuje po boku bohatého Richtera. Ten jí dokonce pozval i na další společnou dovolenou, kterou by měli trávit na horách. To naznačuje budoucí společný vztah. Lebedová se tak může pyšnit skvělou partií. Richter v současné době vlastní byt v hodnotě čtyř milionů a také se může pochlubit vozy značky Bentley a Rolls Royce v ceně přesahující dva miliony korun.
Zatímco modelka Lebedová získala zámožného přítele a lukrativní kšeft. Taťána Kuchařová (22) chodí s americkým modelem Lanem Carlsonem (31), který sice oplývá krásou, ale rozhodně ne penězi. Ale hlavně, že je spojuje společné nadšení pro charitu.

Blesk.cz Richtera s Lebedovou potkal na focení nové kolekce pro rok 2010 v Salonu Richter a tak se jich zeptal na vývoj jejich začínajícího vztahu.

„ S Milanem jsme stále jen přátele,“ odpověděla Lebedová. Zatímco modelka svůj vztah s Richterem spíše popírala, pan náměstek se do svých odpovědí pěkně zamotal.

Na otázku kam s Kristýnou pojedou na hory odpověděl Richter překvapeně: „Jak to víte?“

Po chvíli se začal vykrucovat a tvrdit, že s Lebedovou jsou jen přátelé. Ale na otázku, jestli vztah s modelkou do budoucna nevylučuje odpověděl: „Uvidíme, Kristýnka je nádherná, nikdy neříkej nikdy, to je vše, co vám k tomu řeknu.“

Položili jsme panu Richterovi tedy další záludnou otázku. Jak oslavíte Sv. Valentýna? „Valentýna určitě hezky oslavím a nebudu ho slavit sám, ale s někým“ tím Richter nepřímo potvrdil, že Valentýna oslaví s Lebedovou, protože jiná žena se teď v jeho okolí nepohybuje.