Ještě v 15:30 byly vyhlídky na postup pro Jana Bendiga stoprocentní. Podle výsledků průběžného hlasování, které na internetu zveřejnil hacker, měl Jan 28 % všech zaslaných hlasů. Jen o 1,5 procenta méně než Chodúr. Na posledním místě byla v tu chvíli ještě Dominika Stará.

Vyřazení svého kamaráda nejvíce oplakala Dominika Stará
Autor: Blesk - Ladislav Křivan

„Jakou písničku budete zpívat po vyřazení?“ ptali se dokonce reportéři Dominiky před zahájením přenosu a ta se zhroutila. V ten okamžik, tedy v 19:36, ještě netušili, že na internetu hacker zveřejnil nové výsledky. Podle nich měl najednou vypadnout Bendig.

„Přiznám se, že mě to dost překvapilo,“ řekl Blesku Bendig, kterého v celém finále porota ani jednou neoznačila jako adepta na vyřazení. Jak dál reagoval Bendig na vypadnutí ze soutěže? Čtěte ZDE!

Co způsobilo ten náhlý obrat? Překvapivé vyřazení Jana Bendiga nemá žádnou logiku. Využili sázkaři výhodného kurzu na Bendiga, který jim v případě vyřazení mohl přinést až pětinásobek vkladu, a začali posílat hlasy Staré? Nebo právě zveřejnění průběžných výsledků vybičovalo fanoušky k hlasování pro své favority?

„V SuperStar se nestalo zdaleka poprvé, že překvapivě vypadl soutěžící všeobecně považovaný za favorita. Hlasování diváků je zkrátka nevyzpytatelné,“ řekl Blesku Adama Kotalík z TV Nova.

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku