V úterý večer se v pražském klubu konal křest kalendáře Simony Krainové pojmenovaný La Femme, tedy žena. „Myslím, že mě ten název vystihuje, chtěla jsem čisté, jednoduché linie, s výsledkem jsem velmi spokojená,“ řekla Simona ke kalendáři.

V kalendáři je Simona vyfocená v dráždivém prádle, sexy pózy a vyzývavé pohledy také nechybí, popouští tak uzdu mužské fantazii! V kalendáři jsou i tři odvážné poloakty, které dokazují, že má Simona i přes svůj věk krásné pevné trojky.

„Tohle je můj limit, dál bych asi nešla, víte pro mě je žena sexy, když neukazuje všechno, daleko víc je pro mě erotické dusno, když si člověk může zahrát s představami a fantazií,“ řekla Blesk.cz Simona.

Fotogalerie
11 fotografií


Kmotrem kalendáře tentokrát nebyla jako minulý rok Dara Rolins, musela se totiž věnovat maminkovským povinnostem. Stal se jím herec Karel Roden (47), který přišel i se svou přítelkyní Janou Krausovou (54).

A co Simona a chlapi? Na křtu jsme ji potkali v doprovodu neznámého elegána, že by on byl tím novým přítelem, o kterém Simona mluví? „Ano, na obzoru někdo je, ale dokud to nebude vážné, že budu v devátém měsíci těhotenství, tak vám to neprozradím,“ svěřila Blesk.cz Krainová.