Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Strýc našel neteř (13) svázanou a v krvi!

Autor: Ondřej Čermák - 
27. září 2009
06:09

Svázanou u radiátoru ústředního topení, v bezvědomí a v kaluži krve. Tak našel šokovaný strýc svou teprve třináctiletou neteř! Otřesný objev udělal muž včera brzy ráno v přízemním bytě v centru Podbořan.

Zraněnou dívku ve vážném stavu vrtulník převezl do Krajské nemocnice v Ústí nad Labem. Lékařům jednotky intenzivní péče se ji zatím daří udržovat při životě.

„Nedávno jí zemřela maminka. V tom bytě bydlela se strýcem a vychovávala ji babička,“ prozradila Blesku sousedka rodiny. Podle jejího svědectví byla včera ráno babička v práci, na opak z práce se vracel strýc, který našel svou neteř ve zbědovaném stavu svázanou u topení.

„Pak s ní v náručí vyběhl ven vedle do trafiky. Holka byla celá od krve a v bezvědomí, trafi kantka zavolala sanitku,“ pokračovala sousedka. Do podbořanského bytu okamžitě vyrazilo několik kriminalistů, kteří po celý den zajišťovali stopy.

Sousedé spekulují, že brutálního útočníka musela přepadená dívka znát. „Venkovní dveře se zavírají a ani jim nefungoval zvonek. Návštěva musela u nich vždycky zaťukat na okno. Podle mě ho tak musela pustit do bytu sama,“ hádala sousedka.

„O případu nás informovala záchranná služba, která zraněnou dívku převezla do nemocnice. Nyní na případu intenzivně pracují kriminalisté,“ potvrdila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

macko11111 ( 4. října 2009 20:37 )

je mi to jedno že sa tu žeriete je to vaš problem .....

macko11111 ( 3. října 2009 16:50 )

nebudem na to reagovat nič si nepochopila ani nemožeš chapať....ked tu človek napiše take veci ako ty tak určite nema vzdelanie a ani inteligenciu no čo už s tebov .....

krocek1976 ( 3. října 2009 10:31 )

ty si nejakej uchylak nebo co ze me tak hledas klidne si muzes dat moji fotku na hajzl v kolik vztavas ty vole

krocek1976 ( 3. října 2009 10:28 )

goot girl souhlasim

krocek1976 ( 3. října 2009 10:26 )

to vis zivot neni pericko tady je kryminal a hyjeny jste tak vy a jestli to bude cist to nevadi ona vi koho ma rada a kdo ji ublizil a nepotebuje cist tadyty blbosti neni miminko je to tvrda holka ktera uz ma za sebou hodne bolesti tak nikoho nepoucuj porad

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání