Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Policisté na Slapech pátrají po vrahovi

Policie pátrá po tomto muži
Policie pátrá po tomto muži  (Autor: Policie ČR)
Autor: pal, Veronika Pukačová - 
11. září 2009
20:17

Stanislav K., kterého policisté podezřívají z vraždy své družky, se možná stále skrývá na Slapech. Policisté tam po něm intenzivně pátrají!

Svědek ho v neděli poznal i přesto, že měl zarostlou tvář. Devětačtyřicetiletý Stanislav K. byl spatřen na pravém břehu Slapské přehrady na 101. kilometru říčního toku. Zároveň se už podařilo najít jeho auto, a to na Staré Živohošti. Policisté teď také objevili chatku, v níž několik dní přebýval, a v ní dopis, ve kterém se nepřímo k vraždě přiznává! Navíc v něm píše o sebevraždě. Kriminalisté po něm dnes intenzivně pátrali, do akce zapojili i vrtulník s termovizí.

Muž je podezřelý z toho, že v srpnu brutálně ubodal svou bývalou družku (+47). Dříve byl už obviněn i z jejího týrání, ale policisté ho však stíhali na svobodě.

„Podezřelý ví, že byl poznán, a proto není vyloučeno, že tuto oblast opustí a bude cestovat po České republice,“ uvedla policejní mluvčí Iva Knolová. Jestliže jste Stanislava K. poznali, volejte 158 nebo zajděte na policejní služebnu. Ale pozor! Nikdy se ho nesnažte zadržet sami, muž může být ozbrojený a nebezpečný!

Policie pátrá po tomto muži Policie pátrá po tomto muži | Policie ČR

 

 

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání