Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Berlusconi je v Itálii k smíchu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Famous, val - 
18. června 2009
13:02

Silvio Berlusconi je vzteky bez sebe! Vztah s náctiletou modelkou Noemi Letiziovou medializovala jeho vlastní manželka a nyní se stal terčem posměchu pro miliony Italů, kteří masově nakupují trička s nápisem „Miluju papínka“. Trička se nestačí dodávat.

První série triček a tílek se zesměšňujícím nápisem byly vyprodány ihned. A autor návrhu Salvatore Finaldi od té doby připravuje už několikátý dotisk, pro který má opět odbyt.

„Vyrobil jsem ta trička, protože zde žije spousta lidí, kteří se chtějí vysmát Berlusconimu. Nic jiného totiž udělat nemohou. Berlusconi je komická postava pro mnoho lidí,“ tvrdí Finaldi.

„Berlusconi udělal Itálii už spoustu ostudy právě kvůli svému chování, takže toto je náš způsob, jak ho zesměšnit,“ dodala Adolfa Rizzová odpůrkyně italského premiéra a zastánkyně zesměšňujících triček.

gogo ( 18. června 2009 19:15 )

Až se za břicho popadáme .....

gogo ( 18. června 2009 18:45 )

Klídek .... Nechte ji na pokoji. Může se to stát i Vám .... Chápete ?

siroky11 ( 18. června 2009 15:13 )

To je opravdu hrozný, že něco takovéhoto, jako "hani" existuje. Vždyť Vám není vůbec rozumět , jste Mongolka, nebo co?

hani ( 18. června 2009 14:55 )

No to j co ze smat se. A vlada stale v jeji ruce. A nic ne meni. Berluskoni ze sceny to ne posune. Stale na olimpijskem olimpu. Co b kdo ne rikal. Nijake foto nic ne zmeni. A vy mate genetycky reaktor nem. Bohunice. TO muze zritit vladu Topola a jeji bandito. NE. Paroubak chce vsem vymstit za svoji pani P. Pani Talmanova krasna zena a zije i ma syna z bandito! VI to. Bude manzelkou mafiana. Vsechni zapomni ze pani P prostitutka z reckeho pobrezi. Nic takoveho. Nikdo na Hrade ne zajima ze musi rikat o genetycke spine a infekce v Cesku. Berluskoni taky mafian. Hlavny. V Italie. Ma problemu syn pana Cyrila Svobody. Muze byt hnusna pomsta J.Cunka. Presne dostal do vlady a uz nema. Z jakeho nebe ma svoji miliony? Koho zabijel ten zabak? Kdo bude zitra? A co? Jak zabiji? Rakovinou? Cukrovkou? Genetycke nakazy staci na vsech! Jakekoliv. Na deti, na pribuzne, na vasi kamarady. Zabak-paroubak bude zradlive mlcat. Seludivy pes.

siroky11 ( 18. června 2009 14:24 )

To u nás Ti podnikatelé chrápou. Už jsme dávno mohli chodit v tričku, např. Mám ho větší, než Ty - Topolánku.

Zobrazit celou diskusi