„Vezl nás kamarád mým autem. Nezvládl situaci a naboural mezi dva železné sloupy. Já seděla na sedadle spolujezdce a odnesla to nejvíc,“ popsala otřesená Vendula. Jméno viníka dopravní nehody odmítá říct. Proč?

Fotogalerie
2 fotografie

„Bouračku jsem nahlásila na policii. Bylo to hrozné, ale naštěstí se nikomu jinému nic nestalo,“ líčila včera dramaticky Svobodová. „I Patrik je v pořádku a vyvázl jen s malými pohmožděninami. Ještě že s námi nejel můj tříletý Kuba,“ snaží se najít alespoň nějaké pozitivum Svobodová.

Její mercedes je po autonehodě zcela nepojízdný. „Nevím, komu jsem co udělala,“ přemítá Vendula, kterou v poslední době stíhá jedna životní rána za druhou.

Proč se ale v sobotu nechala odvézt do nemocnice Patrikem a nezavolala záchranku? Proč nechce prozradit jméno viníka nehody ani důvod, který k autonehodě vedl? To ví jen samotná Vendula, která ale detaily nehody úzkostlivě tají.

Říjnový kolaps Vendulu Svobodovou konečně po měsících práce a úspěšném koncertu pro Kapku naděje přiměl alespoň částečně vysadit a nabrat trochu sil. Dokonce se s přítelem Patrikem rozhodla pro umělé oplodnění. Z dovolené u Indického oceánu se však vrátila se špatnou zprávou. „Miminko se nepodařilo, ale budem to rozhodně zkoušet dál,“ prozradila ještě v pátek Blesku Vendula Svobodová, plna nadějí a optimismu.

A druhý den vyrazila s Patrikem a kamarádem na cestu, která ji málem připravila o život. „Jsem z toho skutečně špatná. Mám takové bolesti, že jsem musela odmítnout i řadu akcí Kapky naděje,“ přiznala včera Blesku smutná Vendula.