Poznámka:
PRACOVIŠTĚ Kroměříž
- Náplň práce: vedení týmu lidí, objednávky surovin, skladová evidence vč. inventur, tvorba denního menu vč. speciálních měsíčních nabídek, zpracování receptur, dodržení kvality vyrobeného pokrmu
- Požadavky: vyučení v oboru včetně prokazatelné praxe, praxe v oboru min. 3 roky, znalost hotovek a minutkové kuchyně, sledování moderních trendů gastronomie, znalost ovládání kuchyňských přístrojů ( např. konvektomat, šokový zchlazovač apod.)
- doba určitá 1 rok s možností prodloužení
- Kontakt osobní na pracovišti nebo telefonický Po-Pá, 09:00 - 21:00 hod. (pan Zubík, tel.: 606 549 516), příp. své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: hr@cerny-orel.eu. Do předmětu e-mailu uveďte název pozice o kterou se ucházíte.