Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

10/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Na Česko udeřily silné bouřky: Vlak narazil do stromu, hasiči mají napilno. Sledujte radar Blesku

Tři roky od úmrtí Ivany Trumpové (†73): „Miluji tě a chybíš mi, mami,“ vzpomínala Ivanka

Klouček Jan (†3) tragicky zemřel u oblíbené nádrže: Šlo o ohavnou vraždu?!

Detaily smrti hrdiny (†62) filmu Raději zešílet v divočině: Utopil se s batohem na zádech! Spletl si autobus?

Další rána pro rodinu horolezkyně Kolouchové (†46): Pro úřady NENÍ mrtvá

Zubožený František Ringo Čech s fialovým obličejem: Porval jsem se, tvrdil, ale pak...