Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
10
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Na Česko udeřily silné bouřky: Vlak narazil do stromu, hasiči mají napilno. Sledujte radar Blesku
Tři roky od úmrtí Ivany Trumpové (†73): „Miluji tě a chybíš mi, mami,“ vzpomínala Ivanka
Klouček Jan (†3) tragicky zemřel u oblíbené nádrže: Šlo o ohavnou vraždu?!
Detaily smrti hrdiny (†62) filmu Raději zešílet v divočině: Utopil se s batohem na zádech! Spletl si autobus?
Další rána pro rodinu horolezkyně Kolouchové (†46): Pro úřady NENÍ mrtvá
Zubožený František Ringo Čech s fialovým obličejem: Porval jsem se, tvrdil, ale pak...