Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

10/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Slováček přišel kvůli podvodu o 4,5 milionu: Rozladěná Dáda Patrasová! To byly hlavně moje peníze!

Blesk Ordinace v Děčíně už DNES: Špičková prevence, seriálové hvězdy i Michal David s Evou Decastelo

Petr Pavel vyrazil na „utajovanou“ dovolenou do zahraničí. Tradičně s motorkou

Útok na Babiše očima profíků: Šlo tomu předejít? A jak svého šéfa ANO ochrání?

Když ji miluješ, není co řešit! Šéf Kofoly Samaras si vzal návrhářku Zuzanu

V Lisabonu havarovala oblíbená lanovka: Mrtví i zranění!