Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
10
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Slováček přišel kvůli podvodu o 4,5 milionu: Rozladěná Dáda Patrasová! To byly hlavně moje peníze!
Blesk Ordinace v Děčíně už DNES: Špičková prevence, seriálové hvězdy i Michal David s Evou Decastelo
Petr Pavel vyrazil na „utajovanou“ dovolenou do zahraničí. Tradičně s motorkou
Útok na Babiše očima profíků: Šlo tomu předejít? A jak svého šéfa ANO ochrání?
Když ji miluješ, není co řešit! Šéf Kofoly Samaras si vzal návrhářku Zuzanu
V Lisabonu havarovala oblíbená lanovka: Mrtví i zranění!