Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

1/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Felix Slováček v nemocnici: Opět ho zradilo zdraví!

Rolins a Nedvěd spolu na výstavě: Víme, co se dělo potom!

Tragický pád na letišti v Letňanech: Spadlo letadlo kvůli pootevřené kabině?

Historička v Blesku o posledních slovech TGM: Co skrývá tajemná obálka? Může jít o podvod?

Královská hostina pro Trumpa ve Windsoru: Melania zářila ve žlutých šatech a odhalila ramena!

Sexbomba Dominika Mesarošová slavila „40“! Šaty jako nevěsta, slzy i exmilenci