Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

1/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Manželka nemocného režiséra Adamce Jana: Jirka promluvil o rozdělení majetku po své smrti!

Přímý přenos: Slavní se loučí s Drábovou (†64) ve Foru Karlín. Dano, děkujeme!

Kapitán popsal nález mrtvých v Lipně: Zvláštní stav těl! Jak mohlo k tragédii dojít?

Vrah (26) dvakrát utekl z Bohnic: Skončil primář oddělení! Ministerstvo mluví o závažném selhání

Michal (15) záhadně zmizel v New Yorku: Rodina se bojí únosu, stopy vedou do Mexika

Záchranář Dvořák popsal marný boj o život pacienta: Den před smrtí dal lékařce květinu