Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
1
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Manželka nemocného režiséra Adamce Jana: Jirka promluvil o rozdělení majetku po své smrti!
Přímý přenos: Slavní se loučí s Drábovou (†64) ve Foru Karlín. Dano, děkujeme!
Kapitán popsal nález mrtvých v Lipně: Zvláštní stav těl! Jak mohlo k tragédii dojít?
Vrah (26) dvakrát utekl z Bohnic: Skončil primář oddělení! Ministerstvo mluví o závažném selhání
Michal (15) záhadně zmizel v New Yorku: Rodina se bojí únosu, stopy vedou do Mexika
Záchranář Dvořák popsal marný boj o život pacienta: Den před smrtí dal lékařce květinu