Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

1/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Masivní požár vyhnal na Krétě 3 tisíce lidí. Mezi evakuovanými jsou i Češi

Felix Slováček (82) po kolapsu v letadle: První foto z nemocnice!

Trajekt s turisty šel ke dnu! Záchranáři pátrají po desítkách lidí

Soud rozhodl o trestu pro ústeckého exhejtmana: Šulcovi z ODS dal čtyři roky „natvrdo“!

Zamilovaný Karel Kašák: Ztratil jsem se v Kačence! S Bláhovou po třech týdnech vztahu už i bydlí

Okolnosti konce manželství Ivana Trojana: Kláře musí dát 7 milionů! A co jejich vila?