Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
1
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Masivní požár vyhnal na Krétě 3 tisíce lidí. Mezi evakuovanými jsou i Češi
Felix Slováček (82) po kolapsu v letadle: První foto z nemocnice!
Trajekt s turisty šel ke dnu! Záchranáři pátrají po desítkách lidí
Soud rozhodl o trestu pro ústeckého exhejtmana: Šulcovi z ODS dal čtyři roky „natvrdo“!
Zamilovaný Karel Kašák: Ztratil jsem se v Kačence! S Bláhovou po třech týdnech vztahu už i bydlí
Okolnosti konce manželství Ivana Trojana: Kláře musí dát 7 milionů! A co jejich vila?