DISKUSE K ČLÁNKU

doprdelka:nabízíme kvalitní švédské krmení za rozumné ceny jen prémiovou a superprémiovou řadu a navíc okolí jindřichohradecka a českobudějovicka sami zavážíme až k Vám domů. Koukněte a třeba vyberete www.bozitashop.cz

(14. 04. 2011 18:18)

happy.monca:já svému pejskovi kupuji granule ACANA, obsahuje převážně maso a co je hlavní jen málo sacharidů.

(01. 03. 2010 19:26)

sisinka07:Já svýmu pejskovi kupuji granule značky BOSCH a jsem velkmi spokojená, dostává je už od štěněte a je v nich obsaženo vše co potřebuje.

(15. 07. 2009 12:16)

nicisecek: Naši psi /3 jorkové/ maj v mističkách denně granule, občas dostanou kapsičku od Pedigree .... Jinnak, když máme oběd, tak jim taky trochu necháme to samí u večerě ... atd...

(09. 05. 2009 17:47)

lucaafrodo:Ahojky všem, můžu se zeptat co za granule či krmení pro Faraonka, který má občas potíže s žaludkem?Jenže když drží dietu je zas pohublý.

Díky

(08. 05. 2009 16:56)

lucinecka1544676:Nejlepší je když pes jí co chce ale hlavní jsou také vitamíny

(06. 05. 2009 16:23)

hrdina:mužu se zeptat jaké jsou nejlepší granule pro štěnata ??

(28. 04. 2009 21:06)

endi:prosím Ťa môžeš my napísať aké granule kupuješ psíkovi??Ďakujem.Ja som urobila teraz jadnu blbú vec,nachcala som si poradiť v Hodoníne vo chovprodukte od jednej predavačky ,ponúkla my RC granulky pre yorkov,ale neviem.Mala som asi kúpiť Pro Planky,že???V RC sa nachádza BHA a nato som prišla doma!!!On ich je len keď mu ich podávam z ruky a mal veľké a hlasné škrkoty v brušku až sa bál.Nebolo to tým,že zmena jedla??

(18. 03. 2009 17:53)

rea07:Máme 4 měsíčního lhasáčka. Je to obrovský jedlík a náš mazlíček. Dostává granulky FITMIN a hrozně mu chutnají. Nejméně jedenkrát týdně dostane ostraváčka. Hrozně mě udivilo, jak ten náš drobek miluje ovoce! Kdykoli si chci vzít jabko, musím se s ním rozdělit. I sám když vidí na stolku jablíčka může se zbláznit. Dávám mu je po menších kouscích a bez slupky..mám strach, že by ji správně nerozkousal.. Taky miluje pomeranče a banány
Pan doktor nás chválí, že je Piškotek je nádherné ukázkové štěňátko

(26. 02. 2009 12:30)

kuky:My jsme na granulkách s přídavkem masíčka pro lepší chuť .Myslím si že takto pejsek dostane to co mu chutná a navíc i důležité vitamíny.Náš Zlatý retrívr dostává už od narození granulky

(25. 02. 2009 21:04)

eliska:Není to až zase taková pravda, že pejsek musí mít "kvalitního původu" jako např. Pro Plan. Náš miláček se jich ani nedotkl . Dáváme mu konzervy a jinak má v mističce pořád granulky, kdyby ho přepadl hlad. Pokud nedostane konzervu, je hladý a pořád něco někde hledá.. . určitě je to i o zvyku..Do konzervy mu často míchám rýži, těstoviny, někdy i vařenou bramboru. A taky vařenou zeleninu..ale ta musí být zamíchaná v konzervě, jinak by ji nepapal. Dávám mu vylízat kelímek od tvarohu, to má moc rád

(23. 02. 2009 21:05)

eliska:jééjda, myslela jsem GRANULKY kvalitního původu..

(23. 02. 2009 21:06)

arven:moje 4-letá labradorka je od štěněte krmená AKANOU afakt jí neskonale chutná.Myslím si,že vaření je zbytečné,nikdy psovi nedodá dostatek vitamínů,vyváženě pro jeho zdravý život.Názor že krmením granulemi si usnadníme práci je zcestný,každý z nás by pro toho svého miláčka udělal všechno na světě,ale právě vaření se mi zdá přehnané.Taky je rozdíl krmit malé nebo velké plemeno.Takže shrnu to a každý at'si krmí čím chce,hlavně že je spokojený pejsek .

(23. 02. 2009 10:56)

petras:Když jsem si pořídil psí kamarádku (fenka CSP), nevěděl jsem, čím ji správně nakrmit. Pomocnou ruku mi podal Internet. Tam jsem kromě receptů našel i heslo "BARF", které orientuje psí stravu na syrovou. Jelikož má každý pes různé chutě, tak jako my, zvolil jsem kompromis. Ta moje dostává kombinace z vařeného i přemraženého syrového masa, občas ochuceného troškou uzeného nebo šunky. K tomu syrovou papriku , občas kus tvrdého sýru nebo typ Hermelín, občas kefír nebo acido a k tomu všemu občas trochu rýže, nedovařených těstovin. Zásadně odmítá jinou zeleninu, syrová vejce a veškeré konzervované psí pochoutky (kdo by se taky chtěl živit konzervami?). Granule má na dokrmení nebo jako mlsku na procházce. Z granulí má nejradši poloměkká kolečka. Za hlavní zábavu po krmení považuje žvýkání bůvolích imitací kostí, ohlodávání prodávaných uzených vepřových kostí a chroupání kousků tvrdého chleba. Když vidím, jak má lesklou srst, tělo samý sval bez zbytečného tuku a je spokojená, tak jí jen mohu popřát "Dobrou chuť".

(22. 02. 2009 20:18)

clovicek:Granule byly vytvořeny pro naše pohodlí. Pes je šelma, civilizujeme ho. Zachovat mu ve stravě jeho přirozenost nyní nejde, nejde to ani u nás, snažím se vcítit do psíčka, co se rozhodl se mnou bydlet, je nám fajn, žijeme spolu, intuitivně mi sděluje nač má/nemá chuť, někdy je to pěkný mlsounek, jako já

(18. 02. 2009 19:58)

delfi:Moje jorkšírka (7) Ťapinka má velký apetit,spapá vše,ale granulí se nedotkne,ani když jí dám hladovku.Vlastně ani nemůžu říct,jestli je to dobré dávat psům granule,protože je nejí,ale v každém případě je to moc jednoduché pro páníčky-nasype se do misky a je to.Já jednou týdně navařím a pečlivě naporcuji denní dávku do malých mističek papá­níčko,­zamra­zím.­..
Aby měla stravu vyrovnanou,tak platí pravidlo: 1/3 masa,1/3 přílohy a 1/3 zeleniny.Kupuji kuře na polévku,to pečlivě oberu i chrupavky-kosti NIKDY (my máme polévku,Ťapinka masíčko ),kuřecí žaludky,hovězí maso,vepřové jí nevařím,je dost tučné.Přílohy - rýže,­těsto­viny,­vaře­né vločky(těstoviny a vločky vařím čerstvé,ty do mrazáku nedávám).Zelenina - hlavně mrkev a k tomu jí kupuji mraženou směs,vařím jí spolu s masem.Vynikají jsou skořápky-nejdříve je povařím,usuším a mixéru rozdrtím na jemný prášek.Přidávám po jedné lžičce na 0,5kg směsi.Dvakrát týdně jí do papání dám syrový žloutek.Ťapinka baští jak o závod a spokojeně u toho požitku "brouká".Na co je ale závislá je paprika Kapie-tu miluje.Do týdne jich spořádá 2-3.Občas si schroupne i kousek jablíčka.
Je to alchymie,ale to vůbec nevadí.Pro toho koho milujete, vám nic není zatěžko.Nikdy nedávejte psovi studené jídlo přímo z lednice,vždy jen pokojovou teplotu.Má potom potíže se zažíváním.
Konzervy nekupuji,protože je také nejím.Co by to asi udělalo s člověkem,kdyby celý život jedl jen konzervy…..

(18. 02. 2009 17:58)

endi:...môj psík pomaly 3-ročný york Leon(súťaží ako najroztomilejší psík)papá granulky eukanuba , kozervy a kapsičky pedigree.AKo pamlsek mu dávame piškotik a tvrdý syr.Ale už som uvažovala aj nad zmenou stravy nakoľko som sa dozvedela,že eukanuba obsahuje väčšinou chemikálie a pedigree je zase odpad,ktorý neobsahuje žiadne mäsko.Čo poviete?Poradí my niekto?

(14. 02. 2009 16:46)

jari:Můj 6-ti letý jork Tobias od deseti měsíců papá granule ROYAL CANIN - jsou speciálně pro jorkšíry. Jsou dvě formy balení granulí - veterinární a normální. My papáme veterinární. Ale ochucené kuřecím masíčkem, šunkou, strouhaným sýrem a pod. Jako dobrotku sušené kuřecí maso Jessy. Na veterině nám nedoporučují pedigree. Neměli jsme nikdy žaludeční potíže. Nějaké ublinknutí nepočítám. Doporučuji vyzkoušet. Zdravíme Leonka.

(16. 02. 2009 22:50)

pivli1:nedoporučuji granule Royal Canin, konzervují sorbanem a zvláště malí pejsci se potom drbou a mají kožní problémy. my krmíme střídavě Nutrience a střídavě Brit Care. Kvalitní granule. na Nutrience byla naše Tilly(několikrát jsem se pokušela uveřejnit fotku v soutěži, ale ani po urgencích redaakci se to nepodařilo, bohužel) celou březost a měli jsme nádherná štěňátka. ta byla také po odstavení krmena Nutrience. Dávám dvě třetiny krmné dávky ráno a odpoledne dostává trochu paštiky nebo konzervy Animonda ( čisté maso). Jako mňamku mrkev - syrovou, občas jogurt či polotučný tvaroh, sušené krůtí maso Rinti a Orozyme plátky na čištění zubů. Naší Tilly i štěňátka můžete vidět na http­://pi­vli.we­bovas­tran­ka.cz

(17. 02. 2009 10:36)

alien:já bych mohla NEDOPORUČIT spoustu granulí, ale neudělám to, protože vím, že co pes to jiná zkušenost. My máme už druhého berňáka a krmíme granulemi Royal Canin speciálně pro obří plemena, které odebíráme od chovatele. RC nám doporučil jak chovatel bernských salašnických psů, tak náš veterinář. Občas Ellie přimícháme do granulí zeleninu nebo rýži. Po předešlých zkušenostech bych se asi teď bála dát Ellie jiné granule než RC. Takže asi tak, naše Ellinka je zdravá a spokojená, a to je pro nás důležité.

(18. 02. 2009 07:48)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy