Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přežila hrůznou nehodu: S autem spadla z mostu, ve vodě se mohla utopit

Autor: mor - 
15. listopadu 2011
18:29

Jako zázrakem přežila děsivě vypadající nehodu řidička (21). Na kluzké silnici dostala smyk a s autem se zřítila z mostu do řeky Ohře u Sokolova. Ve vodě se mohla utopit. Vyvázla ale téměř bez zranění.

Nehoda se stala v úterý v půl deváté ráno na nově postaveném mostě přes řeku Ohře mezi Sokolovem a Královským Poříčím. „Na namrzlé silnici dostala řidička smyk. Tím prorazila zábradlí na mostě, který je výšce zhruba osmi metrů. Auto skončilo na střeše v řece. Z vraku se pak dokázala sama dostat ven. Být ale v řece více vody, mohla se utopit,“ podotkl mluvčí hasičů Martin Kasal.

Pomocí svědků nehody se otřesená žena pak vyškrábala nahoru na most, kde počkala na příjezd lékařů. „Měla velké štěstí. Utrpěla jen lehčí poranění,“ dodal mluvčí záchranky Lukáš Hutta. Policie pak řidičku zkontrolovala na požití alkoholu. Zkouška byla ale negativní.

Vrak musel z řeky vytáhnout jeřáb. „K úniku kapalin naštěstí nedošlo,“ přidal Kasal. Most byl ale na tři hodiny zcela uzavřen. Silničáři zároveň za tu dobu opravili proražené zábradlí.

pattapuf ( 15. listopadu 2011 22:17 )

To jo. Utopit se ve vodě. To je hned.

Zobrazit celou diskusi