Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nečasova milenka Nagyová vyžadovala luxus: Kabelky za 3 miliony!

Autor: red - 
19. června 2013
05:00

Měla jednoduchý vkus, brala to nejdražší! A kdyby se chirurg někdy podíval na její srdce, měla by tam nejspíš vyryta písmena LV. Jana Nagyová (48), bývalá premiérova pravá ruka, byla posedlá módní značkou Louis Vuitton.

Podle informací Blesku nalezla policie při prohlídce jejího apartmá v Praze-Modřanech účtenky od tohoto výrobce luxusních tretek pro dámy. Z nich lze vyčíst, že Nagyová utratila za kabelky, šperky či třeba cestovní zavazadla tři miliony korun!

Její fixace na tuhle značku byla všeobecně známá. Blesk již informoval, že návštěvy, kterým dojednávala schůzku s premiérem Petrem Nečasem, jí nosily (nebo nechávaly doručovat) kabelky právě s monogramem LV. Nagyová se chtěla zařadit do klubu výjimečných českých dam, kde poznávacím znamením je právě třeba kabelka vuittonka za 180 tisíc. Patří sem Lucie Talmanová, Kateřina Klasnová či Livia Klausová.

Blesk se podíval do katalogu proslulé firmy a zjistil, že Nečasova domina by si mohla pořídit například zhruba deset cestovních kaviárových sad po 300 tisících...

Louis Vuitton

Francouzský módní dům pojmenovaný podle svého zakladatele a založený v roce 1854. Dnes je jednou z nejluxusnějších značek v módním průmyslu s butiky po celém světě a vyrábí nejen cestovní zavazadla, kterými se proslavil, ale také kožené zboží, kabelky, boty, oblečení, hodinky i šperky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

nico ( 21. června 2013 20:50 )

nic mi nebránilo, já mu koupila dva kopečky, ještě jsem za nima dobíhala, ale o to tu přeci vůbec nejde a ani jsem to nechtěla psát, tady jde o to, co jsem psala níž, od vás to bylo taky hezké, že jste se zastal a navíc píšete "bábině", né jak se tu běžně píše "stará bába, atd.", je vidět, že někdy to s náma ještě docela jde, i když iluze už pomalu, ale jistě ztrácím

kacota ( 20. června 2013 23:14 )

No ked to píšete vy, tak je to určite pravda

eremita ( 20. června 2013 22:39 )

No, tak si dopřála trochu radosti, za nerozhodného Nečase vyžírala špinavosti, odměněna potupným muchlováním v závětří. Plat královský, co má ženská výrazně středního věku s penězi dělat, když vysněného ne a ne dotáhnout do chomoutu, resp. od rodiny? Zoufalá chudinka....

sharp ( 20. června 2013 09:58 )

No v "chládku" tyto luxusní věci potřebovat nebude. Stejně mi připadá, že max. 5 let vězení je pro ni málo. Po výstupu z vězení by měla ještě stejně dlouhou dobu vykonávat charitativní činnost. K ní by se mohli přidat její "odnože".

kacota ( 20. června 2013 09:23 )

DKNY má pekné kabelky, poslúžia rovnako ako LV, ale pani Nagy potrebuje všetko extra triedu

Zobrazit celou diskusi