Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Peake si rýpla do Bárty: Na Nagyovou se zeptejte jeho, ten s ní snídal!

Autor: mok - 
16. června 2013
17:45

Situace kolem razie na vládu se vyostřuje, a tak se bez hádky neobešel ani pořad Otázky Václava Moravce, kam byli pozváni předsedové politických stran a mimo jiné i místopředseda ODS Martin Kuba. Obvyklá nuda se proměnila ve velkou legraci, když se Peake s Bártou rozpovídali o svých vztazích s Nagyovou.

"O tom, jaká Jana Nagyová je by vám mohl dobře porozprávět tady pán Bárta, který s ní chodil na pracovní snídaně," řekla v pořadu Peake. Na odpověď Víta Bárty ale nemusela dlouho čekat.

"Musím říct, že se šéfkou premiérova kabinetu se jednalo snadněji a méně autisticky, než se samotným předsedou vlády. Ona byla přítomna na většině důležitých jednání. Když jsem chtěl jako ministr dopravy něco řešit s premiérem, nezbývalo, než se spojit s ní," řekl Bárta, který si zároveň neodpustil připomínku, že stále nemá vlastní kancelář na úřadu vlády.

Vajíčka se slaninou

O návštěvách Víta Bárty u Jany Nagyové vás informoval deník Blesk, který přistihl Bártu na cestě do Hrzánského paláce. Tehdy návštěvu Jany Nagyové odůvodnil tím, že si potřeboval pohovořit o cenách na jídelním lístku Úřadu vlády.

O tom, že jejich vztahy nejsou jen čistě formální, svědčí fakt, že si Bárta odnášel od Nagyové dáreček k narozeninám a dokonce má poznamenáno, jaká má ráda vajíčka.

O návštěvě Bárty u Nagyové  Bleks informoval. O návštěvě Bárty u Nagyové Bleks informoval. | Archiv Blesku

itartas ( 19. června 2013 20:43 )

andabar: studenti nebyli žádné vůdčí osobnosti,tehdy i dnes byli pouze zneužiti.

zasejedna ( 17. června 2013 10:48 )

ta je mazaná, neskutečně, jak se vyhnula odpovědi a přehrála pozornost na Bártu, kdopak za ní stojí?

zasejedna ( 17. června 2013 10:46 )

andabar ( 17. června 2013 08:21 )

Vít Bárta je stejný jako Nagyová Rátth Čuneka a ostatní. Lžou lžou a lžou. Nejhorší na tom je že část národa jim to promíjí protože z toho profitují část národa je tak hloupá že jim věří a části je to jedno.Řečeno jednou větou: Národ si musí počkat na vůdce jako byli studenti v roce 89

eisenbieger ( 17. června 2013 06:47 )

v parlamentu je prezdivana ,,vysoka divci,, a s chlapama to umi ...ta preleze tam kde bude potreba a o misto si rekne a dostane na co ukaze ...prinejmensi mistopredsedkyne strany a tam padaj drobky a to ji staci.

Zobrazit celou diskusi