Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nagyová v klepetech: Celonoční výslech a razie v bytě!

Policie odvážela od domovní prohlídky Janu Nagyovou asi v 5 hodin ráno
Policie odvážela od domovní prohlídky Janu Nagyovou asi v 5 hodin ráno  (Autor: Blesk - David Malík, Zbyněk Pecák, Petr Novotný)
Autor: psch, dam - 
14. června 2013
09:30

VIDEO: Největší policejní manévry v posledních několika měsících. Takhle by se dala označit rozsáhlá akce, na kterou se policie připravovala několik měsíců. Při včerejší razii na Úřadu vlády komando pozatýkalo několik lidí, včetně šéfky premiérova kabinetu Jany Nagyové! Vyslýchali ji celý den a celou noc!

Ještě před týdnem pracovní den vysmáté Jany Nagyové vypadal zcela běžně. Ráno vstala, přišla do práce, uvařila kávičku sobě i Petru Nečasovi a pak se na sebe smáli v kanceláři. Ovšem ve čtvrtek v noci se jí obrátil svět naruby!

Policejní komando vtrhlo do Strakovy akademie chvilku po skončení jednání vlády a sebralo hned několik vlivných politiků. Kmotry Ivana Fuksu, Marka Šnajdra, ale i šéfku Nečasova kabinetu Nagyovou.

Výslechy trvaly celý den a celou noc, Nečasovu blondýnku přivezli i k domovní prohlídce jejího bytu v pražských Modřanech, kde celou noc detektivové probírali její věci.

Z bytu Nagyové odjela kolona pěti aut zhruba v pět ráno. Světle modrá oktávka s možná už brzy bývalou šéfkou Nečasova kabinetu z kolony doslova vystřelila a zmizela neznámo kam. Po zhruba 27 hodinách na nohou si tak možná na chvíli premiérova blondýna oddychne v cele předběžného zadržení.

Video  Policisté prohledávali byt Nagyové v pražských Modřanech několik hodin  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...