Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jestli vyhraje kníže, tak raději emigruju, napsal prý Klaus v esemesce

Autor: ljš - 
24. ledna 2013
16:23

Václav Klaus se netají svojí podporou Miloše Zemana a odporem ke Karlu Schwarzenbergovi. Tentokrát ale prezident zašel dál. Podle serveru Lidovky.cz poslal esemesku, v které píše: Já budu v případě zvolení KS uvažovat o emigraci.

 

Když se Václav Klaus dozvěděl, že jeden z jeho přátel hodlá volit Karla Schwarzenberga, adresoval mu textovou zprávu, kterou vyjádřil své znepokojení. "Jsem Vaší SMS šokován. Vy tedy volíte knížete? Já budu v případě jeho zvolení uvažovat o emigraci. VK," píše se v esemesce, kterou zveřejnil server Lidovky.cz.

Zpávu serveru poskytl přímo její adresát, server ale nezveřejnil jeho jméno. "Adresát prochází těžkým životním obdobím a nechtěl jsem, aby byl vystaven jakémukoliv tlaku. Proto neuvádíme adresátovo jméno," zaručil se za něj šéfredaktor Lidových novin Dalibor Balšínek.

Video  Schwarzenberg v Blesku final  - Ondřej Rybár
Video se připravuje ...

Klaus se podobně vyjádřil už v polovině prosince na debatě se studenty v Hradci Králové. "Jsou někteří, po jejichž volbě bych měl pocit, že je nezbytné někam emigrovat. Jsou někteří, kde si dovedu představit, že by mohli být prezidenty. Zřejmě by občas vstávaly vlasy hrůzou na hlavě z jejich činů, to asi ano, ale dovedu si to představit," řekl tehdy, aniž by udal jakékoli jméno.

 

 

gamehoror ( 25. ledna 2013 04:23 )

Musim zásadně, ale opravdu zasadně nesouhlasit. Káždý by měl nést odpovědnost za své činy a u hlavy státu dvojnásob. Prověřit, prošťourat, prolustrovat co kde a kdy udělal blbě a převzít odpovědnost, popřípadě odčinit napáchané škody.

milimili1 ( 25. ledna 2013 03:28 )

Vasiku, jen jdi di a vezmi si s sebou i tu svoji Exekutorskou mafii, co si nam tady nechal vytvoriti smer Sibir

pgga ( 25. ledna 2013 02:34 )

Anka ..lidem v hospode..u piva...narikajicim..."chceme se mit lip"...tem nic nevysvetlis....bohuzel...

satanklaus ( 25. ledna 2013 01:27 )

Baruško, ty nemáš žádnou páteř, tak ti nezbývá než se před Zemanem po zemi plazit

satanklaus ( 25. ledna 2013 01:25 )

Bara ti neodpoví. Na tohle jí Zeman odpověď nenadiktoval a vlastní mozek používat neumí.

Zobrazit celou diskusi