Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Putinův dvojník potřebuje „opravit“: Na chvíli musí zmizet z veřejného prostoru

Autor: DVL, swp - 
14. března 2024
05:00

Putinův dvojník, jehož pravá identita není známa, má podle údajného zdroje z Kremlu před sebou chirurgické zákroky. Je potřeba, aby mu doktoři upravili nos, bradu a lícní kosti, aby se i nadále podobal ruskému prezidentovi. Napsaly o tom britské noviny Daily Star.

Falešný Putin by měl brzo zmizet, prý potřebuje urgentní zákrok nosu, lícních kostí a brady, aby se i nadále dostatečně podobal pravému Vladimiru Putinovi. Údajný dvojník má nějaké problémy s obličejem, tvrdí zdroj z Kremlu.

Už roky se má za to, že má Putin svého dvojníka, aby ho chránil nebo případně zakryl jeho smrt. Nikdo nezná původní identitu současného falešného ruského prezidenta, ale má se za to, že musel podstoupit mnoho rekonstrukčních operací, aby se Putinovi podobal.

A nyní zdroj z Kremlu tvrdí, že předělaný obličej potřebuje ještě trochu dodělat. Informace se objevila na známém účtu na sociální síti Telegram General SVR, který tvrdí, že je zdrojem z Kremlu. „Dvojník ruského prezidenta Putina obvykle jednou měsíčně chodí nejen na zdravotní prohlídky, ale také na prohlídky k doktorům, kteří mu transformovali obličej,“ píše na svém kanálu.

„Kromě obecných doporučení je dvojníkovi také sdělováno, které části obličeje jsou problémové. Včera, po další prohlídce, byla doporučena urgentní úprava lícních kostí, brady a nosu, předpokládá se chirurgický zásah,“ píše dále General SVR.

Zdroj také tvrdí, že dvojník v následujících dnech zmizí, a to nejméně na tři dny. Ve skutečnosti se však neví, jestli se podaří upravit to, co je potřeba. Dodal, že dvojník využívá i práci vizážistů.

10:14
Dnes

Soud v Chabarovsku na ruském Dálném východě poslal novináře ruské verze časopisu Forbes Sergeje Mingazova do domácího vězení. V pátek byl zadržen kvůli podezření z šíření falešných zpráv o ruské armádě. Důvodem je podle novinářova právníka sdílení zpráv, podle kterých ruští vojáci vraždili v ukrajinském městě Buča civilisty. Rusové opakovaně tvrdí, že za masakr v Buči z roku 2022 nejsou odpovědní.

Mingazov byl po zatčení umístěn do vazební věznice v Chabarovsku. Při domovní prohlídce mu vyšetřovatelé zabavili počítač a telefon, stejně jako vybavení jeho manželky a dětí. Forbes uvedl, že se mu novináře nepodařilo kontaktovat.

9:25
Dnes

Za poslední den ztratil protivník 1124 lidí, 6 tanků, 14 obrněných vozidel, 24 dronů, 35 cisteren a jiných logistických vozidel a další, informuje generální štáb Ozbrojených sil Ukrajiny v ranním hlášení. Čísla nelze nezávisle ověřit.

08:25
Dnes

Ruská protivzdušná obrana v noci na dnešek sestřelila nad Krasnodarským krajem 66 ukrajinských dronů a další dva zničila nad anektovaným Krymem. Podle agentury Interfax to uvedlo ruské ministerstvo obrany.

Zobrazit celý online

Video  Ruská invaze na Ukrajinu. Jak to celé začalo?  - Videohub
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa