Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Putinův údajný dvojník přistižen při činu. Co ho mělo prozradit?

Autor: DVL - 
23. srpna 2023
11:11

Objevilo se nové video „kremelského vůdce", které ho má usvědčit z používání dvojníka. S informací přišel Igor Suško, ředitel washingtonské neziskové organizace Wind of Change Research Group, píše německý server oe24.at.

Je Putin vážně nemocný? Používá ruský prezident dvojníka, aby se nevystavil nebezpečí? Tyto otázky se na internetu objevují téměř pravidelně. Igor Suško, ředitel washingtonské neziskové organizace Wind of Change Research Group, tvrdí, že našel definitivní důkaz.

„Putinův dvojník dělal celou dobu skvělou práci, ale pak to okamžitě vzdal, když se pokoušel najít své hodinky na levé ruce, protože Putin je vždycky nosí na pravé,“ napsal Suško na Twitter.

Následně uživatelé Twitteru zahrnuli Suška kritikou. „Vypadá to, že jen pohybuje paží, aby se blíže podíval na nějaké dokumenty nebo cokoli jiného,“ napsal například jeden z uživatelů. 

21:22
28. 4. 2024

Americká Sněmovna reprezentantů a po něm senát nedávno schválily balíček pomoci pro Ukrajinu, na který se dlouho čekalo. Zpoždění kritizovalo mnoho státníků, včetně Volodymyra Zelenského, Jense Stoltenberga či Joea Bidena. O co všechno Ukrajina během těchto kritických měsíců, kdy čekala na americkou pomoc, přišla? O území, energetickou infrastrukturu i lidské životy. Celý článek čtěte ZDE.

21:09
28. 4. 2024

Jevhenija Vološčuková a Oleksij Pergamenščuk v Kyjevě malují drony pro ukrajinské vojáky. Vyzdobili jich už desítky, namalovali je v tradičním ukrajinském stylu zvaném Petrykivka a poslali je armádě.

20:12
28. 4. 2024

Ukrajina a Spojené státy vedou jednání o dvoustranné bezpečnostní dohodě, řekl dnes ve svém pravidelném večerním videoposelství ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Cílem podle něj je, aby šlo o „nejsilnější“ z dohod, které Kyjev v posledních měsících uzavřel se svými spojenci. Informovala o tom dnes agentura DPA.

„Již pracujeme na konkrétním textu,“ řekl Zelenskyj. „Pracujeme také na vymezení konkrétní výše podpory pro letošní rok a pro příštích deset let,“ dodal s tím, že jde o vojenskou, finanční a politickou podporu a rovněž podporu společné výroby zbraní.

Zelenskyj neupřesnil, kdy by mohla být dohoda mezi Kyjevem a Washingtonem podepsána. Řekl však, že má být „příkladná“ a bude „odrážet sílu amerického vedení“.

Zobrazit celý online

Video  Ruská invaze na Ukrajinu. Jak to celé začalo?  - Videohub
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa