Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ukrajinka se vrátila do bytu okupovaného ruskými vojáky: Místo chlastu vypili saponát!

Autor: pma - 
10. října 2022
14:48

Před několika týdny spustila Ukrajina tvrdou ofenzivu proti Rusku na domácí půdě a začala si brát zpět svá města, která okupanti po začátku války obsadili. Mnoho lidí se vrací do svých domovů, které se na čas staly příbytkem ruských vojáků. Ti v nich často nadělali nepořádek a tamním obyvatelům vyjedli a vypili zásoby. Pořádné překvapení čekalo na ukrajinskou ženu, která zjistila, že jí okupanti vypili dokonce i saponát na podlahu! Zřejmě si mysleli, že jde o chlast.

Obyvatelé měst na východě Ukrajiny zažívají v posledních týdnech velkou úlevu. Blesková protiofenziva ukrajinské armády se podařila a lidé se postupně mohou navracet do svých měst a domovů, které v minulosti obsadila ruská armáda.

Na sociálních sítích se objevilo kuriózní video, které dokumentuje návrat jedné z ukrajinských žen do svého domova. Po návratu do bytu na ni čekala pořádná spoušť. Rusové si zjevně mysleli, že jim dům patří a brali si vše, co jim přišlo pod ruku.

Video  Ukrajinka se vrátila do domu, který jí předtím zabrali a obsadili Rusové. Vypili jí dokonce i saponát na čištění podlahy.  - Twitter.com/Dárek pro Putina
Video se připravuje ...

Na zemi nechali vyházený nepořádek z šuplíků, u jídelního stolu si zahráli karty, a aby jim šla hra hezky od ruky, chtěli se zjevně něčím posilnit. Jenže alkohol jim buď došel, nebo ho žena neměla, tak přišli s nápadem vypít majitelce domu i saponát na podlahy. Nebo si možná lahev popletli.

Na stole po sobě jako důkaz zanechali dokonce i poháry s chemicky modře zbarvenou tekutinou. Žena video z návratu domů zveřejnila na sociálních sítích a vtipné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „To jim asi šla pěna od huby,“ smála se jedna sledující. „Tajně doufám, že si jen chtěli nechat odmočit ty skleničky,“ komentovala další uživatelka.

21:30
27. 4. 2024

Děkujeme za pozornost, kterou našemu online přenosu věnujete. Vše, co se týká ruské agrese na Ukrajině, budeme sledovat zase od nedělního rána.

21:25
27. 4. 2024

Začaly se objevovat zprávy o tom, že Rusko naverbovalo chudé Kubánce, aby bojovali ve válce na Ukrajině. Mělo tak být učiněno podvodem, kdy byla rekrutům přislíbena práce v Rusku nebo vysoký finanční obnos za účast v boji. Ani k jednomu však nedošlo. „Už jsem ve válce nějakou chvíli a neplatí se nám. Mnoho z mých přátel bylo už zabito,“ vypověděl jeden z obelhaných. Celý článek čtěte ZDE

20:30
27. 4. 2024

Ukrajinská společnost Naftohaz v ranním prohlášení uvedla, že při dnešním útoku na její plynárenská zařízení nebyl nikdo zraněn a že útok „nebude mít vliv na poskytování služeb ukrajinským spotřebitelům ani zákazníkům skupiny“.

Rusko v posledních týdnech zintenzivnilo vzdušné útoky na ukrajinskou energetickou infrastrukturu. Rozsáhlé škody utrpěly zejména tepelné elektrárny a přenosová soustava.

Cílem útoků byly v minulosti také podzemní zásobníky plynu, které jsou v hloubce i několika stovek metrů umístěny na západní Ukrajině. Ukrajina má větší skladovací kapacity než kterákoliv jiná země na západ od Ruska a aktivně se snaží přimět evropské obchodníky, aby tam uskladňovali své zásoby.

Zobrazit celý online

 

 

 

Video se připravuje ...
Další videa