Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ukrajinské čarodějnice plánují svrhnout Putina! K magickému rituálu dojde 31. března

Autor: pma - 
30. března 2022
16:51

Po měsíci ruského válečného běsnění si většina světa přeje ukončení války na Ukrajině a sesazení ruského prezidenta Vladimira Putina. O to se podle webu Unilad snaží i ukrajinské čarodějnice! 

Dle jejich instagramového profilu chtějí 31. března provést magický rituál, který by měl dle čarodějnic potrestat nepřítele ukrajinského lidu – Vladimira Putina. Snahy zastavit válku na Ukrajině jsou různé. Zatímco ukrajinští politici v čele s prezidentem Volodymyrem Zelenským se snaží s Ruskem alespoň diskutovat, aby dosáhli příměří, ukrajinské čarodějnice na konec války chtějí použít magii.

Poslední březnový den chtějí uskutečnit speciální rituál. Datum není rozhodně náhodné. Akci čarodějnice naplánovaly přesně pět týdnů poté, co válka na Ukrajině odstartovala. 31. březen mezi sebou mystické ženy označují jako „den korupce a prokletí“. Rituál by se měl odehrát na Lyse Hore kousek od Kyjeva. Ta je dle pověstí s okultismem spjata dlouhodobě.

Rituál bude mít tři části

Oznámení o speciálním obřadu zveřejnily čarodějky na instagramové stránce Witch Cauldron (Čarodějnický kotlík). „My, ukrajinské čarodějnice, ve spolupráci se zahraničními partnery provedeme rituál potrestání nepřítele ukrajinského lidu – Vladimira Putina,“ uvádí na sociálních sítích čarodějnice.

Rituálu by se mělo zúčastnit 13 čarodějek a měl by se skládat ze tří částí. První část se uskuteční na Lyse Hore nedaleko Kyjeva, druhá část údajně proběhne v jednom ze sousedních ukrajinských států za pomoci a doprovodu bohů Odina, Thora i Peruna a třetí část čarodějky nazývají jako „kamenný pytel na nepřítele“. V té by měly mystické ženy Vladimira Putina sesadit z pozice prezidenta Ruska, izolovat a odstavit od nejbližšího okolí.

Víme, co děláme, tvrdí čarodějky

Čarodějky si ale uvědomují, že rituál není bezpečný a v případě komplikací se proti nim může obrátit. Zbytek světa ale na sociálních sítích ubezpečily, že vědí, do čeho jdou. „Jsme připravené. Udělaly jsme spoustu přípravných prací, prolomily jsme ochranu nepřátel a pečlivě naplánovaly a vybraly všechny rituály. Víme, co děláme,“ uvedly.

22:23
19. 4. 2024

Vážení čtenáři, se zpravodajstvím z války na Ukrajině dnes končíme. Přihlásíme se opět v sobotu ráno, dobrou noc.

21:51
19. 4. 2024

Ruské rakety v přístavu Pivdennyj v Oděse zasáhly dva terminály specializované na zemědělskou produkci, z nichž jeden patří známé singapurské firmě Delta Wilmar. Ta na Ukrajině podniká od roku 2004, od té doby zde investovala více než 300 milionů dolarů a vytvořila okolo tisícovky pracovních míst.

21:13
19. 4. 2024

Česko vydá na Ukrajinu Timura Treťjakova odsouzeného na 22 let vězení za nájemnou vraždu řidiče Sazky a za pokus o vraždu arménského podnikatele. Televizi Nova to potvrdil mluvčí ministerstva spravedlnosti Vladimír Řepka. Nova uvedla, že Treťjakov by se mohl na Ukrajině zapojit do bojů při obraně proti ruské agresi. Kdy muž z Česka odjede, záleží podle televize na tom, kdy pro něj Ukrajina pošle eskortu.

Treťjakov se podle pravomocného rozsudku vydal v listopadu 2007 vraždit na pražské Vinohrady. Dostal zakázku, aby tam zlikvidoval podnikatele, který jezdil v luxusním voze bentley. Shodou okolností tehdy na daném místě zastavil s jiným autem téže značky řidič ředitele společnosti Sazka. Treťjakov šoféra zastřelil. O dva týdny dříve navíc Treťjakov napadl na Václavském náměstí arménského podnikatele, kterého devětkrát bodl nožem. Napadenému cizinci zachránila život včasná operace.

Zobrazit celý online

Video  Chtějí Rusové zmást Ukrajince? Zemanova šokující milost. A pro Terezu H. přijel otec.  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa