Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Další mrazivé proroctví slepé vědmy Baby Vangy: Putin bude pánem světa!

Autor: pma, zf - 
15. září 2023
11:40

Bulharská jasnovidka Vangelija Pandeva Dimitrova Gušterova (†85) je ve světě známá především jako Baba Vanga. Slavná vědma za svůj život dala nespočet mrazivých předpovědí, které se později více či méně splnily. Teď vyplavala na povrch další její mrazivá vize. Ruský prezident Vladimir Putin bude podle vědmy pánem světa!

Jako dítě přišla Bulharka, dnes známá jako Baba Vanga, o zrak při tornádu. Vidět ale i tak prý uměla. A rovnou do budoucnosti. Mnoho lidí ji přezdívá Nostradamus z Balkánu, protože její děsivé vize se často staly skutečností. Vědma dokázala předpovědět například výbuch elektrárny v Černobylu v dubnu roku 1986, smrt princezny Diany v roce 1997, teroristické útoky během 11. září 2001 nebo potopení ponorky Kursk počátkem nového tisíciletí.

Všechno roztaje jako led!

Baba Vanga ale předpověděla i další hrozivé skutečnosti, které se zatím naštěstí nevyplnily. Podle britského deníku The Mirror vědma předpověděla, že ruský prezident Vladimir Putin „Bude pánem světa!“. Ve své vizi ho prý viděla jako vůdce celého světa a Rusko jako supervelmoc. Podle deníku tuto představu svěřila spisovateli a vědci Valentinu Sidorovi.  „Všechno roztaje jako led a jediné, co zůstane nedotknuto, bude sláva Vladimira Putina, sláva celého Ruska,“ údajně řekla na konci 80. let Baba Vanga. Dodala také, že „Nikdo Rusko nebude moci zastavit“ a viděla „příliš mnoho obětí“.

Svět přestane existovat v roce 3797

Své proroctví na slovo přesně zopakovala krátce před svou smrtí v roce 1996.  A mluvila také možnosti 3. světové války a hrozbě jaderných zbraní.

A co nás ještě podle Baby Vangy v nadcházející době čeká? Podle předpovědi letošní rok lidstvo prý čeká nový smrtící virus, apokalypsa kobylek v Indii nebo nedostatek pitné vody. Baba Vanga předpověděla prý události až do roku 3797, kdy by měl svět, jako ho známe, přestat definitivně existovat.

Řítíme se do záhuby? Nejděsivější proroctví Baby Vangy najdete na videu

Video  Řítíme se do záhuby? Nejděsivější proroctví Baby Vangy  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

 

MarekBadatel ( 24. září 2023 00:35 )

Historie se s prominutím opakuje a předpovědět některé věci které se dokola opakují není zas tak něco těžkého

trintin ( 22. září 2023 10:42 )

Další mrazivé proroctví slepé vědmy?? "Pavkova vodka" vyrobená z ukrajinského obilí bude obsahovat 0,5% alkoholu a 37% pesticidů?

mossy ( 20. září 2023 14:21 )

Ta baba toho podle bulváru nakecala, že by se to nevešlo do městské knihovny.

žanyn ( 19. září 2023 12:04 )

Jenže on je dnes Putin proti Chruščovovi ubožák. Ten dokázal prosadit své bez obětí. Inu nakonec nebyl to Rus, ale Ukrajinec, jako Stalin Gruzínec co drželi Rusko jako velmoc. Rus ji jen potápí.

žanyn ( 19. září 2023 11:58 )

...lidstvo prý čeká nový smrtící virus, apokalypsa kobylek v Indii nebo nedostatek pitné vody...
Ale vždyť něco pamalu vidíme už dnes....

Zobrazit celou diskusi