Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Migrant (14) se třemi kamarády znásilnil dívku. Natáčela je kamarádka

Migrant Dennis Masser se podílel na hromadném znásilnění čtrnáctileté Němky. Nyní je na útěku.
Migrant Dennis Masser se podílel na hromadném znásilnění čtrnáctileté Němky. Nyní je na útěku.  (Autor: Profimedia.cz/Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
10. dubna 2016
21:34

Je mu teprve čtrnáct let, ale je to nebezpečný sexuální deviant a agresor, který by měl být zavřený v ústavu. Srbský migrant Dennis Masser byl jedním ze třech mladíků, kteří brutálně hromadně znásilnili čtrnáctiletou dívku v německém Hamburku. Teď je na útěku.

Nebohou dívku pozvala její patnáctiletá kamarádka na party do bytu v Hamburku. Ona se nejdříve zdráhala, ale nakonec souhlasila, protože ve skupině byla další dívka. To se jí stalo osudným.

Chlapci ve věku 14, 16 a 21 let totiž nebohou holčinu začali opíjet, dokud nebyla namol. Poté ji vysvlékli a začali znásilňovat. Namísto toho, aby jí kamarádka pomohla, vše začala natáčet na video.

Když se mladíci ukojili, vyhodili znásilněnou nahou dívku na dvůr, kde byla šílená zima. Dívka tam málem zemřela na podchlazení. Naštěstí přežila, i když si šrámy na duši ponese do konce života.

16letého a 21letého násilníka policie dopadla. Oba jsou ve vazbě. Zadržena byla i patnáctiletá dívka, která vše natáčela. Tu však rodiče dostali ven z vazební věznice na kauci. Akorát Masser pláchl. Policie proto zveřejnila jeho fotku a pátrá po něm.

hejhej ( 12. dubna 2016 19:48 )

"Muž" na fotce od pohledu degerovaný. Násilnické hovado.

mikimaus321 ( 11. dubna 2016 09:18 )

žádný slzný plyn a ohlušující granáty pěkně ostrýma do nich cpou se tady nelegálně tak podle toho jednat

fotrpjotr ( 10. dubna 2016 23:10 )

Pouze ji kulturně obohatil,to podle Německa není trestné.

kiwi65 ( 10. dubna 2016 22:22 )

 A co na to svazačka z NDR???

malejavelkej ( 10. dubna 2016 22:07 )

A pak nějakej Řek kritizuje Makedonii za to, že brání hranice před vetřelci. Kdyby to dělali v Řecku hned, nemusel tady bejt takovej bordel.

Zobrazit celou diskusi