Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka pomohla znásilnit svou dceru (12) synovci, se kterým měla sex. Držela jí nohy

Svému synovci pomohla matka znásilnit vlastní dceru.
Svému synovci pomohla matka znásilnit vlastní dceru.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
2. června 2016
20:23

Plakala a prosila, ať s tím přestane, ale bratranec (42) teprve dvanáctileté dívky z australského Melbourne neměl slitování. Znásilnit ji chtěl za každou cenu. Na pomoc si dokonce pozval její matku (55), se kterou měl intimní vztah. Žena držela vlastní dceři nohy, dokud se na ní její synovec neukojil.

Když se ženě v roce 2011 rozpadlo manželství, odstěhovala se i s dcerou ke svému synovci. S tím začala intimně žít, ale muži to nestačilo. Měl i pedofilní choutky, které chtěl ukojit na své dvanáctileté sestřenici.

Dívenka se bránila, plakala, ale neměla šanci se ubránit. Bratrancovi ve znásilnění pomohla její vlastní matka. Držela jí nohy, aby se nemohla bránit. Holčička tak prožila hrůznou událost, která navíc pokračovala dále.

Bratranec ji v domě i nadále znásilňoval, byť již bez pomoci matky. Sexuální násilí pokračovalo až do roku 2014, kdy se dívka svěřila svým starším sourozencům. Ti vše nahlásili policii, která muže zadržela.

Nyní probíhá v Austrálii soud, který nechutné znásilňování vyšetřuje. „Dívka plakala, její panenství bylo bolestivě vzato, zatímco matka jí držela nohy a vše sledovala,“ prohlásil žalobce Michael Hennessy. Soud bude pokračovat v pátek.

papik ( 15. listopadu 2017 12:28 )

Je to možné, ale takovéhle věci nejsou ani zdaleka specialitou Rómů jako spíš narkomanů. Chcete tím říct, že bílý muž by se nikdy incestu nedopustil? S tím bych si dovolil nesouhlasit.

Milann ( 5. července 2016 15:50 )

Salto tvou mámu také držel tvuj táta když cigoš dělal tebe,ale raději tě měla matka spolknout.

pekaaaros ( 5. července 2016 14:29 )

celkem hovadská rodinka. matka je asi dobrá smažka a mladá zas chuděra, že se narodila do takové rodiny.

salto ( 9. června 2016 15:48 )

Také v Austrálii žijí cig... - pardon - Romové?

Stef50 ( 2. června 2016 21:33 )

Já si někdy říkám že takové věci přece nemůžou existovat ale opak je pravdou tu matku bych poslala do nejhorší věznice na světě a toho cunaka s ní už se hrozim kdy zase pribude nějaká zpráva podobná této připadá my že se začínají nějak množit asi nebude slidmi něco v pořádku

Zobrazit celou diskusi