Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Uprchlíci stále proudí do Česka: Pardubická policie jich chytila 9 za týden

Šlo o mladé muže ve věku od 19 do 32 let
Šlo o mladé muže ve věku od 19 do 32 let  (Autor: Reuters - ilustrace)
Autor: bru, sou - 
8. července 2015
12:32

Na Pardubicku jen od začátku týdne zadržela policie 9 uprchlíků. Většina běženců měla namířeno do Německa, jeden chtěl jet studovat do Velké Británie. Třetina imigrantů má ale smůlu – vzhledem k tomu, že neměli nikde požádáno o azyl, se vrátí tam, odkud přijeli.

Šlo jen o mladé muže ve věku od 19 do 32 let – o tři Syřany, tři muže z Afghánistánu, dva z Pákistánu a jednoho z Nigérie. Policie je našla ve vlacích, kterými do Čech přijeli, bez víza. Noční i denní vlaky k nám přijely z Maďarska a Rakouska.

Afghánce našli ve vlaku z Rakouska

Většina imigrantů označila jako svou cílovou stanici Německo. Jeden z běženců chtěl do Velké Británie, aby se tam naučil anglicky a mohl studovat. Většina uprchlíků měla v některé zemi zažádáno o azyl – hlavně v Maďarsku. Třem ale žádost chyběla, a tak je policie v rámci readmise vrátí do států, odkud k nám přijeli – do Rakouska a na Slovensko.

joudajoudovy ( 9. července 2015 09:24 )

a budou dalsi zkrachovala recka.... eu to financne neustoji. pak lze cekat anarchii. lid odmitne platit dane, z kterych se tito "pracujici" budou zivit, bude se zrizovat domobrana a dojde k nocnimu uzavirani mest/ctvrti jako v JAR. zbrojni prumysl usa zaplesa, vzroste nakup zbrani obyvateli a bossove si najdou novy konicek - nocni odstrel drave zvere. ale...., nez se politici eu zmatori, a tento trend uprchliku nezastavi, budeme hynout na ubyte. jiz dlouhe roky to resi astralie, proc si eu kravataci z ni nevezmou priklad? jsi nelagal? nemas tu nic delat a odpluj si odkud jsi pritahl. a kdyz se utopis, tvuj problem.

joudajoudovy ( 9. července 2015 09:01 )

clanek: Česká vláda rozhodla: Přijmeme 1500 uprchlíků! Do konce roku 2017 - bleskaci neotevreli diskusi. reaguji.... co bude do 20.let? dle odhadu 200milionu az 2-8 miliard migrantu do eu. staci shlednou udalosti komentare na CT24, od 344min. do 40:27min. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//1096898594-udalosti-komentare/215411000370708/ jeste radi budeme vzpominat na nase neprizpusobive, kteri alespon hovori cesky.

mandat ( 9. července 2015 07:13 )

Nemecka televize ted ukazala, ze na Madarsko jde pres 200 000 utecencu z Afriky.Nemecko je nevezme, maji si je udajne rozdelit ostatni staty EU. A to je teprve prvni varka, zenou se na Evropu dalsi.To je dusledek toho, ze vzali ty prvni utecence a ted se hrne zbytek Afriky na Evropu.Udelaji si z nas otroky.Makat rozhodne nebudou, to nikdy nedelali a u nich azyl je to, ze dostanou vsechno,co otrebuji.Budou se dal doma valet a mnozit se.

ruudazvostravy ( 8. července 2015 23:17 )

Paráda,buťte rádi lydički,dyk todle je dar božý.Von je neska totiš problém sehnat pracovní sýli na chmelovou brygádu a todle vitrhne jézéďákům trn s paty.

mandat ( 8. července 2015 23:14 )

 Ve Francii je jich take dost, vykradaji obchody, znasilnuji,nici cele ulice a obchody.V Italii vykradaji a rozbijeji kamiony.Delaji si co chteji.Vse jim projde. Jsou to jen kriminalni paraziti.

Zobrazit celou diskusi