Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký horoskop podle astroložky Baudyšové Jirků: Láska, sex, peníze a zdraví v roce 2023!

  • Autor: Maria Baudyšová Jirků - 
    2. 1. 2023
    05:00

    Zajímá vás, jak se vám bude dařit v následujícím roce? Co se vám povede, ve které oblasti si oddychnete a kde naopak budete muset přidat, abyste nástrahami, jež vám hvězdy na nadcházející rok nachystaly, propluli bez větších potíží? To vše vám v horoskopu prozradí renomovaná astroložka Maria Baudyšová Jirků.

    V roce 2023 nás čekají dvě významné změny v planetárních energiích. Hned v prvních dnech jara Pluto poprvé na dva a půl měsíce opustí znamení Kozoroha, kde bylo zabydlené od roku 2008, a vstoupí do Vodnáře. Začátkem března změní své působení i Saturn, když přejde z Vodnáře do Ryb.

    Co jsme ve věcech plánů a financí neošetřili za poslední dva roky, může si o pozornost říkat docela neodbytně. Saturn nás vede k tomu, že si začneme dělat pořádek v zapomenutých a skrývaných záležitostech, přestaneme zavírat oči před nejasnostmi a postavíme se jim čelem. Oproti uplynulým dvěma rokům se ale jedná o celkovou změnu k lepšímu. Mírnější, ale citelnou změnou je i květnový přechod Jupitera do Býka – zlepšení finanční situace je příjemné, i když nemusí být trvalé.

  • 1.POZOR, ZNAMENÍ SE POSOUVAJÍ

    Pro každého platí znamení, v němž se narodil, bez ohledu na termín v aktuálním roce. Termíny vymezené pro jednotlivá znamení se každý rok drobně mění. Uváděné dny připadají na znamení v roce 2023 (záleží na tom, kdy Slunce projde konkrétním znamením). Pokud se ve vaší rodině narodí miminko, budete vědět, k jakému znamení bude náležet. V hraničních dnech přitom vždy záleží na konkrétní hodině, v níž se dítko narodí.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.