Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Epicentrum: Film Bohemian Rhapsody. Překoná úspěch Avataru?

Video se připravuje ...
Autor: Bohuslav Štěpánek - 
23. ledna 2019
14:45

Film o skupině Queen a hlavně jejím frontmanovi Freddiem Mercurym, nazvaný Bohemian Rhapsody, válcuje kina. Překoná rekordní kasovní úspěch Avataru? Proč ho diváci milují, ale někteří kritici zatracují? Nejen o tom byla řeč ve středečním Epicentru, do kterého přijal pozvání filmový recenzent František Fuka.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

SmartFriend ( 24. ledna 2019 22:29 )

Ve světě, kde vládne kombinace umělé a lidské inteligence, se jeden člověk odvážil vzepřít systému a jít si za svým snem. Vzali mu PRGU, vzali mu naději, ale teprve když se ocitl na dně, poznal v sobě sílu bojovat. Fukafutokyu 2: Návrat Bilba - již brzy ve vašem kině!

Leon BILBO ( 23. ledna 2019 22:37 )

Dokonce měl Fuka i tu drzost žádat v roce 2016 lidi o další peníze!

Leon BILBO ( 23. ledna 2019 22:34 )

František Fuka je ZLODĚJ a LHÁŘ! Je to člověk, který v roce 2015 vybral na webu Startovac.cz peníze na to, že udělá film FUKAFUTOKYU - cestopisný dokument o Tokiu. Vybral na to od lidí téměř 200 000 Kč! A co se stalo? Inu, obratem si Fuka udělal s přítelkyní výlet do Tokia, tam údajně něco natočil, ale slibovaný film dodnes nedokončil. Těm, kdo mu peníze poslali a ptají se, kdy ten cestopis konečně dokončí, se jen vysmívá slovy "kdo chce čekat, třeba se dočká", "moje sliby platí jen do okamžiku jejich porušení" anebo jim dokonce sprostě nadává a označuje je "***y" či "mentálně postižené".

Zobrazit celou diskusi