Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Barrandov má zas zprávy bez Soukupa. Noční chvilku s Mynářovou nic neruší

Aktualizováno -
22. ledna 2019
08:50
Autor: ČTK, for - 
21. ledna 2019
17:45

Televize Barrandov vrátila do vysílání zpravodajskou relaci Naše zprávy, vysílá ji až pozdě večer. Moderátorkou je manželka hradního kancléře Alex Mynářová, která dříve pracovala mimo jiné v České televizi. Uvedl to web týdeníku Sedmička, který patří do portfolia skupiny Empresa Media stejně jako TV Barrandov. O výkonu Mynářové se mohli poprvé přesvědčit v pondělí večer i diváci a v desetiminutovém pořadu je pozdě v noci „nerušily“ žádné jiné obrazové příspěvky. Kancléřova žena jim vše jenom četla, tým reportérů Barrandov už loni v létě rozpustil.

Desetiminutovou relaci Naše zprávy má Barrandov vysílat každý všední den. Odstartovala v pondělí ve 23:40 hodin, v úterý bude od 23:55 a i v dalších dnech je vysílání pořadu zařazeno před půlnocí. Tedy v čase, kdy je v Česku i v létě tma.

Umístění pořadu do času mimo prime-time podle Mediaguru naznačuje, že televizi nejde ani tak o sledovanost, jako spíš o to vyhovět výtkám Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) a zařadit do svého programu zpravodajský pořad.

Soukup si ponechá i „Moje zprávy“

RRTV totiž upozornila TV Barrandov na porušování podmínek licence, pokud zpravodajský pořad vysílat nebude. TV Barrandov oponovala tím, že pravidelně vysílá pořad Moje zprávy moderovaný Jaromírem Soukupem. Ten ale rada za zpravodajský nepovažuje. Naše zprávy přestal Barrandov vysílat loni v létě.

Pořad Moje zprávy i po návratu relace Naše zprávy nadále zůstává v programovém schématu a ponechává si hlavní večerní vysílací čas od 20:05 hodin.

Video  Zeman pro Blesk: Blbci u Palacha, vyhazov za šikanu a odhalený důchod  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sensadrak ( 12. února 2019 09:07 )

Asi nejsou vhodné pro děti.

Markotka ( 23. ledna 2019 18:11 )

Proč dávají ty zprávy tak pozdě? V noci se má spát a ne koukat se ještě na televizi. AŤ ji vysílají po osmé hodině místo Soukupa. Byla by to příjemná změna.

arne100 ( 22. ledna 2019 15:28 )

Dobraduse:Je zajimavé že se vždy do to plete nějaká Česká žumpa.Nevímproč máš v hlavě Soukupa když je tady tolik zlodějů jako je Padákový odborní Kalouse č náš milovaný kníže zvaný pamprska

arne100 ( 22. ledna 2019 15:24 )

Jiti.Jedna paní povídala a to hlavně z Čt.Čt.je jen pro Pražskékřupany jinak nemávůbec žádnou cenu jenom lže.Stačí se podívat na Teplého Moravce a jeho Přítele Pospíšila z ODS a to hovoří za všechno.Jiti ty chudáku ano odpověděl jen že takovým buranům jako jsi ty to nikdy nedojde.Podej si ruku s musculou.Oba dva jste stejný žvanilové.

arne100 ( 22. ledna 2019 15:16 )

Zdendaprd: Už jsi se zklidníl prde.Nebo ještě lezeš Kal---skovi a Fta--lovi do řitě.Hlavně nezapomeň na Holo--dka.

Zobrazit celou diskusi