Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dobří lidé v Česku nevymřeli: Julie dárkem rozzářila úsměv náhodné kolemjdoucí

Juliin dobrý skutek inspiruje internet: Štědrým dárkem rozzářila úsměv náhodné kolemjdoucí.
Juliin dobrý skutek inspiruje internet: Štědrým dárkem rozzářila úsměv náhodné kolemjdoucí.  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
11. května 2016
15:59

Dobré skutky se stále dějí a dobří lidé existují. Zní to trošku jako motto z reklamy, ale tohle je realita. Sociálními sítěmi prolétl příspěvek mladé ženy z Prahy. Fotka dopisu a dvoustovky, které obdržela od náhodné kolemjdoucí, nebyl žádný podfuk, ale pokus o to, „poslat laskavost dál“.

Edita se asi nestačila divit, když od mladé ženy v Praze dostala do ruky dopis. Uvnitř byla krátká milá zpráva a dvoustovka. „Jen jsem měla chuť zlepšit někomu náladu,“ napsala dívka, která se podepsala jako Julie, do dopisu.

„Neuvěřitelné, ale je to tak – pořád jsou mezi námi milí lidé, co chtějí dělat radost ostatním. Díky, Julie, úsměv na tváři jsi mi vykouzlila!“ okomentovala vše mladičká Edita. Dívka vypadal podle ní mladší než ona sama, pravděpodobně studentka a rozhodně to nebyla žádná podivínka.

„Já jsem tu dvoustovku dnes využila, jak mi radila slečna – dala jsem si tu kávu a část jsem dala bezdomovci, který stál opodál. A jinak myslím, že je to naprosto inspirativní čin, já také mívám období, kdy chci někomu jen tak udělat radost, a nevím jak... takže proč ne tímto způsobem? Vždyť je to tak jednoduché!!!“ dodala Edita. Pošlete dobrý skutek také dál?

mistr_yoda ( 11. května 2016 18:05 )

 Když někomu dám celá dvě kila, tak jsem dobrý člověk?

Zobrazit celou diskusi