Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Básničky, stavby z kostek a obří výdaj za pleny: Paterčata rostou jako z vody

Autor: ljš - 
1. února 2016
13:39

Jsou jim už dva roky a osm měsíců a nezavřou pusu! V rodině paterčat z Milovic to teď vypadá jako ve včelím úle. Děti už totiž začínají pěkně mluvit, a tak se během kreslení a hrátek z pokojíčku ozývá neustálé brebentění.

Nejvíce se z paterčat rozmluvil malý Denýsek. "Básničku »Auto jede, tú, tú, tú, mámo, táto, už jsme tu« vysekne na požádání," informovala rodina na stránkách Rodinného centra Milovice, které paterčatům pomáhá.

Zatímco Denis je rozený recitátor Terezka a Martínek rádi kreslí. Starší bráška Tony si zase nejvíc vyhraje s Alexem a Míšou. "Společně staví úžasné stavby z kostek," píše se na stránkách. Tam rodiče také poděkovali za dárky a finanční pomoc, kterou lidé dětem poskytli o Vánocích. "Moc si vaší podpory vážíme," napsala maminka Saša a otec Antonín.

Ti nadále peníze z transparentního účtu vybírají jen v nejnutnějších případech. "V lednu bylo vybráno 4800 na nákup plen," informovala ředitelka centra Ludmila Šimková. Z účtu, na kterém je nyní 230 tisíc korun, se platí také obědy pro bratra paterčat Tonyho.

Nejnovější informace ze života českých paterčat a jejich celý příběh čtěte ZDE››

ellenic ( 19. března 2016 00:56 )

To si dělají legraci, skoro tříleté děti ještě nosí pleny . Moje dcerky obě kolem jednoho roku už chodily na nočník a úspěšně, takže mi ubyla práce s vyvářením plen, papírové jsem pro ně neměla. Tohle je spíše pohodlnost rodiny, dát dítěti plenu a hotovo. Ať se potom nediví , kolik je stojí pleny peněz.

vary ( 2. února 2016 09:23 )

Mohla by si být muškou a sedět na jejich hov.nech třeba.

vary ( 2. února 2016 09:16 )

Ve třech letech nosí pleny, ale už umí ukrást žvejkačky v obchodě.

vary ( 2. února 2016 09:13 )

To jsou ale krásné opičky. Kolik asi sežerou banánů denně.

fionora ( 2. února 2016 07:58 )

Šprcky nepotřebují, musí zplodit další aby dostali sociální dávky.

Zobrazit celou diskusi