Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jiří X. Doležal se navezl do bývalé první dámy: Výročí smrti Havla zneužila k reklamě!

Autor: bop - 
21. prosince 2015
05:00

JXD versus Veškrnová! 18. prosince to byly už čtyři roky od smrti exprezidenta Václava Havla. A právě v této citlivé době udělala podle Doležala Dagmar Havlová Veškrnová něco, co by se dalo považovat za využití Havlovy osoby pro reklamní účely.

Vše se týká příspěvku, který krátce před výročím smrti manžela pověsila Dagmar Havlová na svůj profil na sociální síti. Vložila na něj svou fotku se zesnulým manželem a k tomu napsala, že relaxovat chodí do konkrétního masážního salonu, kam rád chodil také její manžel. A nezapomněla dodat otřepanou reklamní frázi, že tam panuje příjemná atmosféra. V tom Jiří X. Doležal vidí jasnou reklamu, jak detailně rozebral ve svém článku na webových stránkách Reflexu.

Jak to bylo ve skutečnosti celé myšleno, zatím ví jen Dagmar Veškrnová. Rozhodně to ale vypadá trochu zvláštně. Podle Doležala herečka prostě využila slávu a jméno svého zesnulého manžela a úmyslně s nimi propagovala jakýsi masážní salon – v době, kdy do výročí jeho smrti chybělo jen pár dní.

Na svůj facebookový profil pověsila společně s fotografií jí samé po boku Václava Havla tento příspěvek:

JXD obvinil Veškrnovou z využívání mrtvého Havla pro reklamu. JXD obvinil Veškrnovou z využívání mrtvého Havla pro reklamu. | Facebook

Jiří X. Doležal ve svém článku ironicky poznamenává: „Myslím, že památku absurdního dramatika nešlo vzpomenout důstojněji. Udělat z prvního porevolučního prezidenta, symbolu humanismu a opravdovosti, k výročí jeho smrti reklamní figurku je fakt výbornej nápad.“

Za „ještě lepší“ Doležal považuje, že tak Havlová Veškrnová učinila až po manželově smrti, a ten se tedy nemůže bránit nebo od jejího chování distancovat. 

 

 

Ruudazvostravy ( 31. ledna 2016 10:34 )

 Čorč Xyndl Doležal?Stejná zdrclá mr*tka jako Dasha Veš(z)Krnova Hawloic,bů*zymil šlehnutej koksem.

bum-bec-bum ( 21. prosince 2015 11:02 )

Jdu jen tak kolem a vidím, že se kašpaři zase předhánějí kdo udělá v trenclích větší hnědý proužek. A vždycky, když čtu ty vaše příspěvky, tak se po.se.ru. Hezké, hnědé Vánoce i vám, kašpárkové.

va45 ( 21. prosince 2015 10:49 )

Za lavečku nedostává peníze Dáša ale Šípek.To mu Dáša jen zařídila.Ovšem trestán by měl být ten co na té radnici tu lavečku objednal a zaplatil z peněz daňového poplatníka. Zaplatit z rozpočtu radnice 350 000 Kč za takový nesmysl je opravdu síla.Tunel pro Šípka.

va45 ( 21. prosince 2015 10:44 )

Co se feťák z Reflexu diví.Přece si vzal Havel zlatokopku héééééééérečku Dášu Veškrnovou.Jestli mě paměť neklame pro lidi nebyla nikdy první dáma.

schelly ( 21. prosince 2015 10:33 )

Všimli jste si, že v poslední době, každá mrtvola pro Dášu dobrá. Ta musí mít žaludek, brr je mi z ní zle.

Zobrazit celou diskusi