Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Servírka Míša z Havířova odrodila na záchodě zákaznici restaurace!

Autor: bop - 
20. prosince 2015
15:56

Servírka Michaela Sobolová (28) z Havířova si užila opravdu neobvyklou směnu. Na toaletě restaurace, kde mladá žena pracuje, totiž jedna ze zákaznic začala rodit! Michaela se zdravotníky na telefonu musela ženě pomoci.

Směnu jako každou jinou narušil servírce Michaele Sobolové nářek a volání o pomoc z dámské toalety. Duchapřítomná mladá žena se tam ihned vydala a když zjistila, co se děje, byla nejdřív pořádně překvapená. Na toaletě ležela rodící žena (36)!

„Už koukala hlavička. Přidržovala jsem ji, ještě párkrát zatlačila, měla kontrakce, a bylo to. Pak jsme hošíka zakryli. To aby neprochladl,“ popisuje neuvěřitelný zážitek Sobolová.

Servírce nezbylo ve výjimečné situaci nic jiného, než za pomoci záchranářů na telefonu dítě odrodit. „Chtěla jsem dát mobil nahlas na reproduktor, ale v tom stresu jsem to nezvládla přepnout. Byl to chaos,“ říká.

Novorozený chlapeček dostal jméno Michael. Přivolaní záchranáři ho i s maminkou převezli do nemocnice. Ta po jednom dni odešla, chlapeček si ale v nemocnici ještě poleží.

Protože byl narozený předčasně, musel zůstat v inkubátoru. Malý se narodil ve 34. týdnu s váhou 2400 gramů. Zdroj z nemocnice deníku Aha! prozradil, že novopečená matka je nejspíš závislá na drogách. „Šlo o ženu, která byla závislá na pervitinu,“ uvedl.

 

 

 

 

 

frantaklika ( 20. prosince 2015 20:58 )

komu čest, tomu čest..na Bakalovsku to nebude časem nic neobvyklého, rodit se bude na haj*zlech všude možně, na nádraží, v bufetech, v marketech a hned ti tam prodají i další dávku. V Praze už jsou dále, v parcích už rozmísťují spec. nádoby na stříkačky, děcka už dlouho můžete házet přímo do babyboxu..nová doba..pravda a láska zvítězí

y1xcvbnm ( 20. prosince 2015 19:22 )

hlavně že je tam ostraha.

rumungro ( 20. prosince 2015 18:15 )

Smažka v hospodě,to se vždycky něco stane.

Zobrazit celou diskusi