Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Alexandr Vondra o své proměně: Jsem zvědavý, jestli mě Jágr dohoní

Autor: Zuzana Štíchová - 
6. listopadu 2015
11:30

Na krátko ostříhaný a hladce oholený, tak si veřejnost pamatuje exministra zahraničí a obrany Alexandra Vondru (ODS). Dnes ale potkáte usměvavého chlapíka s plnovousem a prošedivělými vlasy téměř na ramena. Proč? Změnu vzhledu vysvětlil ve Studiu Blesk.

„Je pravda, že takhle dlouhé vlasy jsem měl naposledy asi v osmdesátém roce. Tak ještě rostou i v mém pokročilém věku. Má to výhody, teď se mi dámy nekoukají nejdřív na břicho, ale na hlavu,“ směje se Vondra, který letos oslavil čtyřiapadesáté narozeniny.

Jeho proměna je prý spojena především s vrozeným rebelstvím a potřebou odlišit se jako správný opoziční politik od vlády. „Máme tu vládu úplně holohlavou počínaje Sobotkou, konče Babišem, tak ta opozice se přece má nějak odlišit,“ prozradil motivaci ve Studiu Blesk.

Vondra se skutečně v poslední době zabývá hlavně přednášením na univerzitách. Do vysoké politiky se prozatím vrátit nechce, i když ho prý někteří spolustraníci přesvědčují, ať kandiduje například na místopředsedu.

Zatím to ale odmítá z jednoduchého důvodu – čeká na soudní rozhřešení v kauze Promopro, tedy předraženého ozvučení konferencí v době českého předsednictví EU. Tehdy byl totiž Vondra místopředsedou vlády pro evropské záležitosti. Zatímco podnikatelé, kteří zakázku získali, dostali zatím nepravomocně až devítiletý trest vězení, odpovědné vládní úředníky soud taktéž nepravomocně osvobodil.

Vondra prý bude také se zájmem sledovat snažení legendárního českého hokejisty s šedesát osmičkou na dresu. „Všiml jsem si nedávno, že Jaromír Jágr oznámil, že si nechá narůst háro. No tak jsem zvědav, jestli mě dohoní, mám náskok,“ glosuje Vondra svou proměnu.

Co na proměnu říká jeho manželka a děti? Podívejte se ve videu:

Video Exministr Vondra o své proměně - Zuzana Štíchová, Jan Brunclík
Video se připravuje ...

chachacha ( 8. listopadu 2015 07:05 )

Nauč se psát, debílečku.

zelena.karkulka ( 6. listopadu 2015 23:03 )

 vypadá jak prase těsně před porážkou

ellyane ( 6. listopadu 2015 22:30 )

Dobrý večer všem, pán je odpudivého zjevu, o jeho charakteru škoda mluvit, nechápu jeho sebevědomí.........

ruudazvostravy ( 6. listopadu 2015 18:25 )

 Holt Sásha Wondra to je dýzydent jak má bejt.Prej dyš tatíček Háwl natách vitěráki,tak tendle uhrostrup chodil Dashe Veš(z)Krnova lýzat pýču,abi zahnala chmůri.

blamal ( 6. listopadu 2015 17:19 )

 Nevim,jak ten zkorumpovanej zlodej prisel na to,ze by se mu Jagr chtel vyrovnat.Jagr,mily Saso Promopro Vondro,nekrade,na vse si vydelal vlastnim umem a pili a ty,ktery bys mel davno hnit v base,by sis do sve prolhane osklive tlamy jeho jmeno rozhodne nemel troufnout brat. Howgh.

Zobrazit celou diskusi