Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tomáš žije už 9 let v ženském těle. Trápí ho vousy a čeká na vaginu

Tomáš se před devíti lety rozhodl žít jako žena. Teď plánuje hormonální léčbu i operaci, aby se jí stal doopravdy.
Tomáš se před devíti lety rozhodl žít jako žena. Teď plánuje hormonální léčbu i operaci, aby se jí stal doopravdy.  (Autor: Blesk - Matěj Smlsal)
Autor: Matěj Smlsal - 
17. srpna 2015
06:00

V klučičím těle se cítil nesvůj. Proto se Tomáš rozhodl, že se stane ženou. Od svých 21 let už nevyjde na ulici jinak než jako Regine Wiessmann. Teď je mu 30 a odhodlal se, že brzy podstoupí hormonální léčbu a také operaci. Odpadnou mu mimo jiné starosti, že si musí holit tvář i hrudník nebo že prostor neexistujících ňader vyplňuje vycpávkami.

Na hormonální léčbu má Regine nastoupit ještě letos. „Teď čekám, až se mi ustálí krev. Zhruba po půl roce až roce hormonální léčby přijde operativní zákrok,“ svěřila se Regine Blesk.cz během LGBT festivalu Prague Pride.

Stane se z ní tedy opravdová žena. „Budu mít ženské pohlaví, narostou mi prsa, která se teda potom musí ještě upravovat, protože hormony nedokážou všechno. Co se pohlaví týče, budu mít vymodelovanou vaginu, ale pořád nebudu mít to, co má žena vevnitř. Nebudu mít dělohu, nebudu moci rodit děti. Budu jako žena v přechodu,“ popsala.

Díky hormonům jí ale odpadne řada starostí, které má se svým tělem teď. Například že jí rostou chlupy i tam, kde ženám běžně ne. „Musím to řešit dennodenně. Musím se holit na těle, na obličeji…,“ uvedla.

Počítá i s tím, že po přeoperování na ženu bude mít při sexu problémy se vzrušením. „Ale to se dá vše nahrazovat. Asi nikdy nebudu mít nechráněný sex, doporučuje se prezervativ,“ tvrdí Regine, která prodává zájezdy.

Do práce jezdím i nenalíčená

Vzhledem k tomu, že v práci nepřichází do osobního kontaktu s lidmi, nemá problém být celý den nenalíčená. „Já jsem se naučila brát Prahu jako menší město, pro mě je to vesnice. Takže já jsem schopna jet nenalíčená i tramvají,“ přiznala Regine.

Dušuje se, že jakmile po přeměně potká partnera, všechno mu oznámí. „Nejsem zastánce toho, že se nechám předělat a partner pak řekne, že chce dítě. A já mu řeknu: No hele, já nemůžu. A partner opáčí: Proč nemůžeš? A já: No protože jsem předělanej kluk,“ dodala.

Video  Tomáš žije 9 let v ženském těle. Čeká na vymodelovanou vaginu  - Matěj Smlsal
Video se připravuje ...

handgood ( 17. srpna 2015 16:46 )

Potřeboval by spíš vymodelovat kompletní holku, nejenom vagínu. To je jako Čekání na Godota.

Zobrazit celou diskusi