Praha je další zastávkou zpěvačky Conchity Wurst, která po Evropě objíždí gay festivaly. A zatímco ona přivítala desítky homosexuálů v rajcovním, ale elegantním červeném overalu, české hvězdy festivalu pojaly party v drsnějším stylu.

Moderátorka Lejla Abbasová dorazila v blyštivé sukénce a černé vestičce. Vlasy si zamotala do dvou bobků po straně hlavy a svým vzhledem krapet připomínala „travesti“ lady.

Její kolegyně Ester Janečková, která za práva gayů aktivně bojuje od chvíle, co se její homosexuální synovec oběsil kvůli homofobii, se změnila k nepoznání. S černými rozcuchanými vlasy a černými krátkými šaty ze sebe udělala rockerku.

Svým upnutým černým modelem šokovala také Rola Brzobohatá. Její kypré vnady v oblečku vynikly víc než kdy jindy. Na festival dorazila s mužským doprovodem.

Do nejšílenějšího outfitu se ale převlékl zpěvák Jaro Smejkal. Ten si oblékl černé minikraťasy, ke kterým si vzal latexovou bundičku. Korunu tomu dodal bílými gumovými botami.

Festival, který probíhá na Střeleckém ostrově, společně s Conchitou zahájila také zpěvačka Aneta Langerová, která se ke své lesbické orientaci hrdě hlásí už od začátku své pěvecké kariéry.

Fotogalerie
14 fotografií