Alexandra Kiňová ani její partner Tony asi nečekali, že se jim po přirozeném početí narodí pět dětí. Bylo to příjemné překvapení, ale výdaje rodinu ruinují. Od narození však paterčatům lidé posílají peníze na transparentní účet i potřebné oblečení nebo například hračky.

Minulý týden oslavila paterčata dva roky, v rámci oslavy jejich rodiče požádali o další pomoc – chybí jim oblečení, ale i hračky nebo potraviny pro děti. A sbírka přinesla další ovoce a rodina mohla jít nakupovat.

Z transparentního účtu jsme dětem včera byli nakoupit boty na léto. Na Denyho neměli správnou velikost – sehnat stejné boty v jedné velikosti je trošku problém, tak ještě musí pár dnů počkat, ale už se na tom pracuje,“ napsali na stránky Rodinného centra Milovice s díky rodiče.

Víc než za paterčata ale utratili za Tonyho, staršího brášku paterčat. „Vypadá to, že pro Tonyho se sejdou všechny potřebné školní pomůcky,“ uvedli. „Jsme rádi, že bude dost peněz i na zakoupení keyboardu a zaplacení školného v ZUŠ, kam po úspěšně složených talentovkách od září bude Tony chodit.“

Pomoc rodině jde přirozeně na všechny děti, i když lidé asi peníze posílají s tím, že budou přímo pro paterčata. Počet příspěvků s přáními v poznámce se pochopitelně kolem narozenin zvýšil. Najdou se ale i závistivci, kteří neváhají poslat jen pár haléřů, aby mohli rodičům paterčat poslat nenávistný vzkaz. 

Fotogalerie
11 fotografií