Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z křehké baletky kulturistkou: Chelsea Dyson se změnila k nepoznání

Autor: rc - 
11. června 2015
21:42

Z křehké baletky kulturistkou. Že to není možné? Krásná angličanka Chelsea Dyson je toho důkazem. Nadýchané sukénky baletek vyměnila za vzpírání těžkých čínek.

Křehká blondýnka ze South Yorkshiru vždy toužila být baletkou. Jako každé děvče snila o nadýchaných sukénkách a piškotech. Kvůli svému snu trénovala tanec až šest dní v týdnu! „Tělocvična byl můj druhý domov,“ řekla Chelsea serveru Daily Mail.

Jednadvacetiletá blondýnka dokonce navštěvovala baletní školu. „Jistotu, kterou mám na jevišti, bych neměla bez tréninku, který jsem získala na škole Wendy Charles School of Dance. Tu jsem navštěvovala od svých sedmi let.

Jenže jak rostla, v nadýchané sukénce a piškotech neviděla svou budoucnost. Místo každodenního dření u baletní tyče se rozhodla, že vyzkouší tělocvičnu.

Začala den co den navštěvovat posilovnu a svou budoucnost našla v kulturistice. „Bylo to obrovské rozhodnutí, velká změna, tanec byla obrovská část mého života hrozně dlouho,“ svěřila se Dailymailu krásná blondýnka.

Jenže v posilování našla vášeň a loni v dubnu se rozhodla přihlásit do soutěže Bikini Fitness. A sklidila úspěch! „Moje první soutěž byla děsivá, ale také plná emocí a vzrušující. Než jsem vstoupila na pódium, byla jsem hrozně nervózní, ale potom na jevišti jsem cítila, že tam patřím,“ popsala své pocity Chelsea Daily Mailu.

V současné době se připravuje na další velkou soutěž, a to mezinárodní! Chelsea teď na sobě pilně pracuje, aby vyhrála Evropskou kulturistickou soutěž Tthe Arnold Classic. Ta nenese název po nikom jiném než po svém zakladateli a hollywoodském herci Arnoldu Scharzeneggerovi. „Zjištění, že jsem v kvalifikaci pro Arnold Classic, bylo tak vzrušující!“ říká nadšeně mladá kulturistka.

Chelsea se v kvalifikaci na soutěž Arnold Classic umístila na třetím místě a v září se tak vydá do Madridu, kde bude bojovat proti nejlepším kulturistkám z Evropy.

Bývalou baletku trénuje její přítel a kulturista Singh Nahl. To on také svou přítelkyni přivedl k nápadu soutěžit a trénoval ji na Bikini Fitness, teď její tělo připravuje na soutěž v Madridu.

Křehká blondýnka mučí své tělo šestkrát týdně, někdy i dvakrát denně! Začíná kardio cvičením v dopoledních hodinách a na závaží se vrhne ve večerních.

Chelsea si na svou vášeň vydělává jako účetní pro design agenturu v Sheffieldu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi