Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Baletka vyskočila z okna po prohraném soudu: Pád přežila

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
27. května 2015
06:46

Tragédií málem skončila pře u moskevského soudu mezi bývalými životními partnery z nejvyšších pater umělecké smetánky, exbaletkou věhlasného Velkého divadla Irinou Dmitrijevovou a exrežisérem proslulého divadla MCHAT Leonidem Monastyrským. Ten se svou manželku před lety pokusil zavraždit. Vášně dnes vyvrcholily tím, že bývalá baletka vyskočila z okna soudní síně. 

Někdejší manželé se podle televize NTV už řadu let nedokážou dohodnout o osudu bytu, který svého času společně obývali. Před lety se Monastyrskij pokusil spor vyřešit tím, že si najal zabijáka, aby sprovodil ze světa nejen manželku, ale i dceru a zetě, kteří jej o byt připravili. Místo vykonání zločinu však zabiják zašel na policii, aby se doznal, a režisér skončil za mřížemi. 

Ale po odpykání trestu se spor o byt znovu dostal před soud – a ten podle serveru Gazeta.ru dal za pravdu Monastyrskému. Prohru Dmitrijevová nezvládla a vyskočila z okna. 

Žena přežila. A to bez větších šrámů či zranění. Pád totiž skončil na stříšce, která se nalézala půl metru pod oknem soudní síně. Dmitrijevová však byla v takovém stavu, že ji strážcové pořádku převezli na psychiatrickou kliniku na pozorování.

jarypadlo ( 27. května 2015 09:23 )

Koukám že nejen u nás je právní bor-del a chlív.Jenže komentáře k cizím systémům jsou platné jak mrtvému zimník. .https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . . https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo

tgbg ( 27. května 2015 07:50 )

Chudera baletka. Až teď zjistila, jak to v teroristickém rusáckém fašizmu funguje. Jo,jo. Země, kde včera znamená..... že už jsou dávno v pr*eli.

Zobrazit celou diskusi