Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah knihovnice Hanky psal Borhyové: Moderátorka mu prý odepsala

Autor: Saša Vetkovská - 
8. června 2015
05:18

Vlastislav A. (29), který zabil knihovnici Hanku (†27) z Horní Břízy, měl před činem jiný objekt zájmu. Psal moderátorce TV Nova Lucii Borhyové. Tvrdil, že mu populární televizní tvář i odepsala.

Vlastislav A. (29) trpěl dlouhodobě psychickými problémy. Léčil se, ale okolí o jeho nemoci nevědělo. Psal dopisy do televize. „Říkal, že na něj Lucie Borhyová mrká,“ prozradil Blesku zdroj, který Vlastislava A. dobře zná.

Vlastislav prý dokonce tvrdil, že mu moderátorka napsala. Dopis, o němž tvrdil, že je od ní, přinesl v hromadě korespondence k prostudování policistům, kteří ho vyšetřovali pro napadení jeho ambulantní psychiatričky.

Skutečně si s ním hvězda »nováckých« zpráv dopisovala? „Do televize Nova chodí od fanoušků řady dopisů. Snažíme se jim vycházet vstříc. Není v našich silách ani v našem zájmu prověřovat jejich totožnost," řekla Blesku mluvčí TV Nova Anna Suchá s tím, že Lucie Borhyová si není vědoma žádné přímé komunikace s Vlastislavem A.

Na televizi se Vlastislav A. obrátil i v den vraždy. S nožem pod krkem donutil Hanku B. zavolat do krajské redakce, že je jeho rukojmím a že má přijet štáb. Než novináři a zalarmovaná policie dorazili, muž knihovnici zavraždil.

cipisek134 ( 9. června 2015 01:45 )

Vlastně máš pravdu Negr Rej Kur*vateng by neměl kam zasouvat kdyby jí ubodal.

cipisek134 ( 9. června 2015 01:42 )

verka1: Nasaď si brejle a podívej se na ní pořádně. Tlamu má, že by mohla klidně rozkuřovat slony v pražský ZOO. Prej hezká a sympatická. FUCK TV H@VNA!

dfghjk ( 8. června 2015 12:38 )

máš stopro recht

dfghjk ( 8. června 2015 12:36 )

tak vidíš, nakonec ti to došlo ...

mair ( 8. června 2015 10:15 )

Ke každé události je potřeba přidat známé jméno. K ubodanému Jandu, k ubodané Borhyovou.

Zobrazit celou diskusi